Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skap sofistikerte øyne som hos Donna Karan ved å legge sølv i øyenkroken på en ellers klassisk makeup. © Horwath-Jaeger

Fremhev øynene med sølv

Vårens øyne skal fremheves med sølv. Men festen stopper ikke her. Både lepper og kinnben skal også skinne!

Skinnende sølv er et must i sminkepungen denne våren. Hos Donna Karan var den lyse luksusnyansen lagt i øyenkroken. Hos Vera Wang lå sølvøyenskyggen og glitret på øyenlokket, mens både Giorgio Armanis og Emporio Armanis modeller strålte av romantikk med sølvbelagte øyne, kinnben og lepper.
Slik får du looken:
1. Bruk sølvelementer til å fremheve ansiktsstrukturen. Og husk, gyllen hud er det aller fineste grunnlaget for den kjølige sølvfargen.
2. Velg en sølvfarget øyenskygge som har en myk konsistens. Den blandes fortere inn i huden og er hemmeligheten bak den nesten våte looken. Øyenskyggen legges med en myk pensel , og skal være ekstra konsentrert rundt øyenkroken.
3. Bruk en kremstift med sølvskimmer på øyenbrynsbena, kinnbena og leppene. Påfør produktet med fingrene for et naturlig uttrykk. Og vær oppmerksom på at kremstiften ikke er så velegnet på øyenlokket, da den kan bli for fet.

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev