Frisyren alle vil ha nå

Denne krølletrenden har tatt helt av!

14. april 2016 av Sonia Uppal
Tidligere i høst spådde vi at krøller kom til å bli den nye trendfrisyren etter at supermodellene klipte av de lange lokkene som satte fart på modellkarrieren deres. Nå fronter modeller som Mica Arganaraz og Liya Kebede største kampanjene denne våren, med en frisyre som har sprer seg som farsott i sosiale medier. 
 
Ifølge hårstylist, Costume-blogger og eier av salongen Gevir, Agnes Gulbrandsen, er dette en frisyre som kler de aller fleste, og håret skal være tilfeldig krøllet, voluminøst og du skal ikke være redd for å bruke produkter.  
 
– 97 prosent av kvinnene der ute bruker for lite produkter i håret, som gjør at de aldri får den ønskede drømmefrisyren, sier Agnes Gulbrandsen.
Slik får du frisyren:
Bruk teksturprodukter i håndkletørret hår, og hårskum om du har antydning til naturlig krøller, mengden skal være på størrelse med en appelsin. La deretter skummet tørke i håret, og klem litt på det underveis, men ikke for mye for da blir det frizzy. Løft håret og skap bevegelser mens du føner, slik får du masse volum, tekstur og seperasjon.
 
 
Fortsett deretter med en liten krølltang for å få til de små krøllene. Ta gjerne store partier om gangen på ca 2 cm, og snurr håret rundt tangen. Krøll i alle retninger, da blir det viltert og krøllene ser naturlig ut. Spray i teksturspray når du rister i håret, da får du volum og krøllene holder ekstra lenge. 
 
 
– Frisyrene i motebildet er skaptav at stylisten krøllet lett over med en rettetang eller en medium krølltang, men produktene har alt å si for at volumet skal holde. Ofte sprayer jeg litt produkter underveis, som saltvannspray og tørrsjampo for å få volumet og teksturen jeg ønsker.
 
Agnes anbefaler tørrsjampoen som kjendisene elsker, og Batiste om du ser etter en rimeligere variant.
 
– Ellers er Bumble and Bumbles surf spray fantastisk, og er et produkt som har vunnet en rekke priser. Spray den i vått hår, og føn i mer samtidig som du avslutter med enda mer spray i tørt. 

Du bør uansett ta turen til frisøren for å få hjelpe til å finne rette produktene til håret ditt! 

Har du fått det med deg? Dette er sommerens IT-frisyre!

 

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!

Kanskje du også er interessert i...