© Bulls

Slik får du sarte rosekinn

Møt sommeren med blussende kinn som modne bringebær og nyutsprungne roser.

Sesongens vakreste kinn er blussende, friske og sarte som nyutsprungne roser. Skap en feminin og duggfrisk look med rødmende kinn - slik gjør du det:

- Gi huden din en fin og glatt overflate med en foundation eller mineralpudder. Det får rougen til å legge seg finere på huden.

- Velg en pudderrouge for å få en mattere og mer fløyelsaktig overflate, eller en kremrouge hvis du ønsker litt farge i eplekinnene og et friskere resultat. Det går også an å kombinere ved å påføre en bringebærfarget kremrouge først og deretter jevne ut med en pudderrouge.

- Invester i en rougebørste med mange bløte hår. Rist børsten fri for overflødig rouge, før du med små sirkelbevegelser blander rougen inn i huden.

- Fremhev kinnbena ved å legge rougen like under dem, og dra fargen ut mot midten av øret. Ønsker du en blussende look, så kan du legge rougen på selve kinnbena og litt over.

- Skap en feminin og leken look med rødmende kinn, lipgloss på leppene og gull i øyenkrokene, eller fremhev de blussende kinnene med en matchende leppestift.

- Velg en rouge med skimmer for et strålende resultat - perfekt til lune sommerkvelder og solkysset hud.