Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stella McCartney, spring/summer 09. © Horwath-Jaeger

Naturlig skjønnhet

Få tips til hvordan du legger en naturlig og klassisk makeup.

Stella McCartneys modeller hadde naturlig makeup og solstriper i håret, og denne looken er den ultimate versjonen av naturlig skjønnhet. Sminken er transparent og levende med gyllen hud, skinnende lepper, bitte litt øyenskygge og en smule maskara. Enkelt, klassisk og veldig anvendelig! Slik gjør du det:
1. Velg en foundation som er gyllen og transparent. Den må gjerne inneholde litt skimmer, men du kan også avslutte med et lag pudder med perlemor. Et annet godt tips er å blande litt løst perlemor i foundationen din. Prøv deg forsiktig frem, du vil ikke ende opp som en discokule!
2. Tegn forsiktig opp øyenbrynene med en øyenskygge eller øyenbrynsfarge, og legg eventuelt den samme skyggen langs de øverste vippene og som en svak skygge i globelinjen. Avslutt med maskara.
3. Bruk en lyserosa eller lys korallfarget lipgloss, gjerne med gullskimmer, på leppene. Det gir et friskt og feminint skjær.
4. Som siste hånd på verket kan du legge litt skimmer på neseryggen for en sommerfrisk look.

Mer om Skjønnhet? Motta Costumes nyhetsbrev