© Bulls

Sexy, røde sommerlepper

Røde lepper er en sikker vinner til solbrun hud, og en overlegen favoritt blant designere og kjendiser.

De røde leppene er en evig klassiker, og en overlegen favoritt blant designere og kjendiser. Til solbrun hud er de en sikker vinner, og fargeskalaen spenner fra oransjerød og korall til mørkerød og bringebærfarget.

**Slik gjør du det:

1.** Ta litt av foundationen din på en kost og gå over leppene før du skal legge leppestift, slik at din egen farge blir nøytralisert. Men ikke legg for mye, det kan lysne leppestiften du legger over.

2. Fyll inn leppene med en lipliner som matcher leppestiften. Synes du det er vanskelig å finne formen, så vent med å legge lineren helt ut til ytterkanten til etter neste steg.

3. Påfør leppestiften med en kost oppå liplineren. Gni leppene mot hverandre slik at fargen fordeler seg selv. Nå kan du enklere følge den naturlige formen med liplineren. Begynn ved amorbuen og trekk linjen halvveis ut, før du henter den opp fra munnviken og inn mot midten. Slik blir sidene lettere symmetriske.

4. Press leppene mellom et tørkepapir før du legger et nytt leppestiftstrøk med penselen. Ønsker du et ekstra glamorøst uttrykk, kan du legge litt gullfarge midt på munnen.

Tips til deg som har:

SMÅ LEPPER:
Lyse, glansfulle farger egner seg best dersom du ønsker en forstørrende effekt. Det finnes også produkter som får leppene dine til å bli litt fyldigere. En lysere nyanse eller en liten mengde gloss midt på munnen virker også forstørrende.

STORE LEPPER:
Bruk gjerne sterke farger, eller gjør leppene lysere ved å bruke foundationen din til å nøytralisere leppefargen med.