Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Nattpleie

Costume Skjønnhetsfavoritter: Nattpleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Nattpleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Kiehls-Midnight-Recovery-Concentrate-50ml-
1 / 5

KIEHL`S - Midnight Recovery Concentrate

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate arbeider hele natten for å gjennomfukte huden. Resultatet skal være er en uthvilt hud full av glød. Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer som skal gjenopprette gløden i huden og tilføre næring.

OleHenriksen_Goodnight_Glow_Sleeping_Creme
2 / 5

OLE HENRIKSEN - Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme

En aldersforebyggende nattkrem laget med bakuchiol - et naturlig alternativ til retinol og AHA-syrer som skal bekjempe tegn på aldring, booste cellefornyelsen og redusere hyper-pigmentering. Skal stramme opp, fukte og pleie.

Les mer om produktet her

Dermalogica_Sound-Sleep-Cocoon
3 / 5

DERMALOGICA - Sound Sleep Cocoon

En revitaliserende nattkrem som skal optimalisere hudens nattlige reparasjonsprosess. Nattkremen skal gjenopprette hudens vitalitet og tegn til tretthet med sitt persisk silketre-ekstrakt. Wu-Zhu-Yu ekstrakt skal sørge for naturlig glød mens polysakkarider fra tamarind-frø skal beskytte og bidra til at huden blir gjennomfuktet og myk. Den er også rik på c- vitamin som skal jevne og lysne hudtonen.

LaProvencale_Oil_of_Youth_Night_Serum
4 / 5

LA PROVENCALE BIO - Oil of Youth Serum Night

Nattserumet skal tilføre næring, virke utglattende og revitalisere huden. Huden skal føles uthvilt, glattere og myk hud etter kort tids bruk om morgenen. Serumets parfyme er skapt i Grasse i Provence so, etterlater en diskret duft med følelse av velvære.

REN_Evercalm-Overnight-Recovery-Balm
5 / 5

REN CLEAN SKINCARE - Evercalm Overnight Recovery Balm

En rik nattbalm som skal gi huden næring fra frøoljer som har blitt aktivert for å enkelt absorberes i huden. Skal gi intens fuktighet og næring gjennom natten, under hudens reparasjons- og oppbyggingsfase. For en sensitiv hud, skal den intense, reparerende balmen være nøkkelen til en beroliget og myk hud.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev