Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Ansiktsmaske

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmaske

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmaske

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

OleHenriksen_Phat_Glow_Facial
1 / 3

OLE HENRIKSEN - Phat Glow Facial

En peeling som skal gi den såkalte Ole Henriksen-gløden. Nesten som en spabehandling med innhold av PHA som gir en mildere eksfoliering, mindre irritasjon og mer glød. PHA-syrer skal jevne ut og bekjempe aldringstegn. Den fete teksturen gjør at molekylene jobber på overflaten av huden, uten å irritere.

Les mer om produktet her

Dermalogica_Multivitamin-Power-Recovery-Masque
2 / 3

DERMALOGICA - Multivitamin Power Recovery Masque

Konsentrert vitaminmaske som skal stimulere hudens reparasjonsprosess, styrke barrieren og gi cellefornyelse. Innholder vitamin C - og E som skal øke elastisiteten i huden og beskytte mot frie radikaler.

REN_Evercalm_Rescue_Mask
3 / 3

REN CLEAN SKINCARE - Evercalm Comforting Rescue Mask

En maske som skal roe ned, redusere irritasjon samt gi fukt og næring til huden. Skal øke hudens evne til å mestre stress og innhente seg, samt styrke den beskyttende fuktighetsbarrieren. Kan også brukes som nattmaske.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev