Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Ansiktsolje

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsolje

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsolje

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Cosmica_Renewing_Face_Oil
1 / 3

COSMICA - Renewing face oil

Den unike blandingen av naturlige oljer fra engkarse, raps og kokos skal gi intensiv næring og naturlig glød. Antioksidantene Q10 og vitamin E skal motvirker tegn på aldring og etterlate en sunn og beskyttet hud.

Les mer om produktet her

eirscandinavia_rose-hip-serum
2 / 3

EIR SCANDINAVIA - Eir Rose-Hip Serum

Næringsrik ansiktsolje som skal gi tørr hud en skikkelig fuktighetsboost. Serumet er laget av oljer fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 fettsyrer og vitaminer som skal beskytte, pleie og roe ned huden.

Les mer om produktet her

Rudolph-Care-Facial-Oil-Delight-2
3 / 3

RUDOLPH CARE - Facial Oil Delight

Det lille, mørke bæret har verdens høyeste innhold av antioksidanter. Det er også fylt med omega - 3 - og omega 6 - fettsyrer, som er nødvendig for celleoppbyggingen, avokadoolje som skal pleie tørr og dehydrert hud, sesamolje skal skal virke rensende og aprikoskjerneolje som skal forbedre hudens naturlige elastisitet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev