Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Rens1

Costume Skjønnhetsfavoritter: Rens

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Rens

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

OleHenriksen_Truth_Juice_Daily_Cleanser
1 / 4

OLE HENRIKSEN - Truth Juice Daily Cleanser

Inspirert av trenden med juice detox som brukes for å rense kroppen, har Ole Henriksen laget sin versjon av en “juice cleanse”. Den luksuriøse rensen skal fjerne smuss, olje og sminke som sitter godt, uten å tørke ut huden. Stimulerer i tillegg sansene med en deilig og naturlig sitrus duft. Rensen inneholder PHA som skal hjelpe med å fjerne døde hudceller, appelsinvann for å gjenopplive og friske opp huden, samt OLEHENRIKSENS signatur, True Botanicals (appelsin, sitron, nyperose, gojibær og ekstrakter fra havtorn) som skal gi huden styrke og næring.

Les mer om produktet her

Garnier_Micellar-rensevann
2 / 4

GARNIER - Micellar rensevann

Nærende micellarvann som skal rense huden enkelt og effektivt når du ikke har tilgang til kildevann. Skal effektivt fjerne sminke og urenheter. Produktet kan brukes i ansikt, over øyne og lepper. Passer til sensitiv hud og er fri for parfyme.

Ren_Clean_Jelly_Cleanser
3 / 4

REN - Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser

En fyldig, unik ansiktsrens som virker i tre faser. Den forvandles fra gel til olje til melk og som skal fjerne sminke, smuss og solkremrester. Huden skal få rikelig med næring og et godt grunnlag for makeup. En effektiv, men skånsom rens for en hydrert og sunn hud.

Bioderma
4 / 4

BIODERMA - Sensibio H20

Sensibio H20 er verdens første og mest solgte dermatologiske micellarvann, det anbefales av hudleger over hele verden. Vannet fjerner 99% av sminke fra øyne og ansikt, også vannfast makeup. Det er formulert med de reneste aktive ingrediensene ved å bruke molekyler som finnes naturlig i huden. Inneholder kun injeksjonsvann med farmasøytisk, ultra-ren kvalitet som respekterer hudens økosystem og derfor sikrer maksimum toleranse og nøytralitet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev