Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Serum

Costume Skjønnhetsfavoritter: Serum

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Serum

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Biotherm_LifePlankton-elixir
1 / 6

BIOTHERM - Life Plankton Elixir Serum

Life Planktom Elixir inneholder hyaluronsyre som skal ha en plumpende effekt på huden. Egner seg spesielt for sart og sensitiv hud.

bioeffect-EGF-SERUM-1
2 / 6

BIOEFFECT - EGF Serum

Hudforbedrende kult-serum fra Island proppfull av antioksidanter. Serumet er satt sammen av kun syv ingredienser som skal gjenopprette hudens fuktighetsnivå, redusere synlige solskader og tørre flekker i ansiktet. Er ideelt som base før makeup. Passer til alle aldre og hudtyper.

Lancome_Advanced_Genifique_Serum
3 / 6

LANCÔME - Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum

Det ikoniske serumet inneholder et kompleks med 7 pre- og probiotika ingredienser som skal aktivere cellenes metabolisme og styrke mikrobiomet. Huden skal virke yngre, sterkere og sunnere. Etter kun 7 dagers bruk opplevde 8 av 10 kvinner at hudens utseende var forbedret.

Revitalift_Filler_Serum
4 / 6

L'ORÈAL PARIS - Revitalift Filler Serum

Hyaluronsyre har en fantastisk evne til å ta til seg og bevare fuktigheten i huden, så den ikke blir tørr og rynkete, og finnes allerede naturlig mellom hudens celler. Serumet skal gi en smidigere og fyldigere hud som føles sunn og frisk.

Elixir-Niactil-4
5 / 6

ELIXIR COSMECEUTICALS - Niactil 4%

En mild gele med 4 prosent konsentrert Niacinamide som skal tilføre og hjelpe huden å holde på fuktighet. Geleen skal motvirke fine linjer og ujevn pigmentering, og er kanskje mest kjent for sin evne til å redusere store porer, gi en jevn hudoverfalte og klarhet i huden. Kan brukes av alle.

Decrusto_BlueGelOxygenBreezeSerum
6 / 6

DESCRUSTO SKINCARE - Blue Gel Oxygen Breeze Serum

Serum som skal stabilisere fuktbalansen i huden og tilføre energi til cellene - som skal bidra til å bremse tidlige aldringstegn.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev