Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Ansiktsskrubb

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsskrubb

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Ansiktsskrubb

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Ecooking_Cleansing-Scrub
1 / 5

ECOOKING - Cleansing Scrub

En vegansk, skånsom og effektiv 2-i-1 rens basert på naturlige og organiske råvarer. Kombinerer rens og peeling for en grundig rengjøring og skal etterlate en ren, glatt og myk hud.

Les mer om produktet her

FILORGA_SCRUB-DETOX
2 / 5

FILORGA - Scrub & Detox

En ekspressdetox på krukke med innehold av aktivert kull fremstilt som svart fløyelsmykt skum, som skal eksfoliere og rense huden slik at pleieprodukter kan trekke bedre inn.

OleHenriksen_Pore_Balance_Sauna_Scrub
3 / 5

OLE HENRIKSEN - Pore-Balance Facial Sauna Scrub

Ansiktsskrubb inspirert av tradisjonelle skandinaviske spabehandlinger - kjent for å virke både fysisk og mentalt avspennende, fjerne giftstoffer og gi bedre sirkulasjon i huden. Skrubben skal virke varm på huden, men etterhvert virke kjølende. Skal minske porer, fjerne døde hudceller og etterlate en sunn Ole Henriksen-glød.

Les mer om produktet her

RitualSkinBrighteningFaceExfoliatorPRO
4 / 5

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Namasté Skin Brightening Exfoliator

Partikler fra bambus skal virke rensende og eksfolierende på huden, og etterlate en dyprenset og frisk hud.

EleniogChris-Peeling-Pen
5 / 5

ELENI & CHRIS - Peeling Pen

En pen som virker eksfolierende på områder som trenger en jevnere struktur. Inneholder glykolsyre som skånsomt skal fjerne døde hudceller, melkesyre som skal mykgjøre huden og redusere pigmentflekker. Multeekstrakt skal sørge for at huden får en umiddelbar glød.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev