Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Base

Costume Skjønnhetsfavoritter: Base

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Base

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

OleHenriksen_BananaBrightFacePrimer
1 / 5

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Face Primer

En primer som fungerer som en base som forbereder huden før du legger sminke. Primeren inneholder lysreflekterende partikler skal gi huden øyeblikkelig oppfriskning, korrigere ujevn hudtone og fine linjer. Inneholder også antioksidanter som nærer og beskytter huden.

Les mer om produktet her

Weleda-SOS-Spot-Treatment_10ml
2 / 5

WELEDA - S.O.S Spot Treatment

En krem med antibakterielt ekstrakt fra piletre utviklet for urenheter og kviser. Inneholder naturlig duft fra eteriske oljer fra blå kamille, lavendel, peppermynte og timian.

Les mer om produktet her

Skincity_Intense-Treatment-Pads_front
3 / 5

SKINCITY - Intense Treatment Pads

Eksfolierende og antibakterielle pads som skal virke effektivt på store porer og en hud som lett får kviser. Inneholder to prosent inkapslet salisylsyre som skal løse opp tilstoppede porer og talgproduksjon samt zinc PCA som skal redusere irritasjon og rødhet.

NYX_Honey-Dew-Me-Up
4 / 5

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - Honey Dew Me Up

En primer som skal nøytralisere rødhet og ujevnheter i hudtonen. Lysreflekterende gullflak skal etterlate en strålende hud og sminke som holder hele dagen. Beriket med honning, gullflak og kollagen.

REN_ClearCalm-Non-drying-SPOT-treatment
5 / 5

REN - ClearCalm Non-Drying Spot treatment

En spot treatment utviklet for å behandle kviser uten å tørke ut huden. Skal balansere talgproduksjonen, lindre rødhet og løsne tilstoppede porer.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev