Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Florale-dufter3

Costume Skjønnhetsfavoritter: EdP Florale dufter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: EdP Florale dufter

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Twilly-dHermès
1 / 4

HERMES - Twilly d´Hermes

Mystisk, forførende og frisk duft med noter av ingefær, tuberose og sandeltre. Christine Nagel, Hermès' parfymedesigner, ønsket å skape en duft som fanger unge kvinners drømmer.

YSL-BO
2 / 4

YVES SAINT LAURENT - Black Opium Eau de Parfum

Ikonisk duft fra Yves Saint Laurent som virker forførende og frisk med åpningsnoter av kaffe og vanilje som er kombinert med myke hvite blomster.

Giorgio_Armani_SI_Passione_100ml
3 / 4

GIORGIO ARMANI - Sì Passione Eau de Parfum

Sì Passione er en kraftig nyfortolking av Armanis signatur duft, og tilfører en ny dimensjon til Giorgio Armani sin feminine duftpersonlighet - eller sagt med hans egne ord: en uimotståelig kombinasjon av eleganse, styrke og selvstendighet. Duften består av nektar fra solbær kombinert med frisk pære. I hjertenoten finnes intens vanilje med roseblomst, heliotrope og jasmin for å skape en sensuell, fruktig og blomstrende duft med sedertre i bunnoten.

Louis-Vuitton_Heures-dAbsence-100ml
4 / 4

LOUIS VUITTON - Heures d'Absence

En vakker flukt gjennom de blomstrende åkrene i Grasse. Husets parfymør Jacques Cavallier Belletrud har skapt en frisk bukett av en duft med blomster som består av jasmin, rose de Mai, samt et snev av sandeltre og musk som oser av sensualitet.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev