Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Sensuelle-dufter

Costume Skjønnhetsfavoritter: EdP Sensuelle dufter

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: EdP Sensuelle dufter

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Clean_Bottle_Skin_30ml_v5_CLNT
1 / 3

CLEAN - Skin

Delikat duft av bar hud som virker forlokkende, sensuell og forførende. Består av duggvåte kronblader sammen med noter av ren og varm musk fremkaller den enkle, delikate duften av bar hud.

Lancôme-Idôle-
2 / 3

LANCÒME - Idôle

Med en kraftfull og avhengighetsskapende ren hjertenote, er Lancôme Idôle Le Parfum som et blankt lerret. Fire slags roser, utvunnet på tre ulike måter, fra to geografiske steder for å skape en strålende, ultranaturlig, ungdommelig og roseduftende parfyme. Idôle er verdens tynneste parfymeflaske, kun 15 mm tykk. Flakongen kommer i et påfyllbart format, for å ta hensyn til og redusere miljøpåvirkningen.

JC-Pink-Couture-50ml_Image
3 / 3

JUICY COUTURE - Viva La Juicy Pink Couture Eau de Parfum

Denne deilige parfymen er beriket med noter av vannlilje, vannmelon, jasmin og jordbær. Den avsluttes med søte noter av vanilje, sandeltre og pralin.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev