Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Herredufter

Costume Skjønnhetsfavoritter: Herreduft

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: EdT Herreduft

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

JeanPaul-Le-Male-EDT
1 / 5

JEAN PAUL GAULTIER - Le Male Edt

En herreduft som skal hylle den mystiske figuren - matrosen, som alltid har inspirert Jean Paul Gaultier. Duften har en noe ukonvensjonell visjon om maskulinitet. Lavendel, som referer til den kjente og beroligende lukten av barbersåpe forbedres med noter av vanilje.

Hermes_l-ombre-des-merveilles
2 / 5

HERMES - Lómbre des merveilles Hermes

Den dype gnisten fra en herreduft i halvmørke, treaktige og orientalske noter. Sensualiteten fra tonkabønner og røkelse understrekes av dybden fra sort te.

Paco-Rabanne-1-Million-EDT-100ml-1
3 / 5

PACO RABANNE - 1 Million Edt

En herreduft med frisk og sensuell blanding av noter som inkluderer grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, lær og rav.

Carolina-Herrera-Bad-Boy-100ml-BOTTLE
4 / 5

CAROLINA HERRERA - Bad Boy Edt

En herreduft som er bygd på kontraster og representerer den moderne mannens dristige natur. Parfymen er satt sammen av to akkorder, en uimotståelig lyshet med noter fra hvit pepper, grapefrukt og vetiver, og en uforutsigbar mørket med tonkabønner, salvie og kakao.

Louis-Vuitton_Météore-100ml
5 / 5

LOUIS VUITTON - Météore

Motehusets parfymør Jacques Cavallier Belletrud har skapt herreduften i sitt studio i Grasse med edle sitrusessenser som kalabrisk bergamot, mandarin og appelsin fra Sicilia. Krydder av kardemomme fra Guatemala, indonesisk muskatnøtt og vetiverved fra Java tilfører duften det lille ekstra hintet av luksus.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev