Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Hånd-og-fotpleie

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hånd og fotpleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hånd og fotpleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Aveda.-Hand-relief
1 / 4

AVEDA - Hand relief

Rik håndkrem som skal fukte og pleie tørre hender. Andirobaolje og andre plantehydratorer skal bidra til å styrke huden med næring og glatte ut tynne linjer. Dufter helt fantastisk.

Overnight_Foot_Cream_100ml
2 / 4

ECOOKING - Overnight Foot Cream

En nattkrem som effektivt skal fjerne hard hud og samtidig tilføre fukt til føttene. Beriket med aktive ingredienser som skal ha en kjølende og antibakteriell effekt som også skal beskytte mod fotsopp. Med frisk duft av naturlig eukalyptus og en effektiv blanding av blant annet 15 prosent naturlig karbamid, melkesyre og antibakterielle egenskaper.

Les mer om produktet her

Lancome-Nutrix-Royal-Mains-Hand
3 / 4

LANCÔME - Nutrix Royal Mains Hand Cream

En nærende håndkrem med innehold av luksuriøse planteoljer som hjelper å pleie huden så den etterlates myk og behagelig, og skal i tillegg styrke neglene.

Amazing-Space_LuxLavendelBalm_U
4 / 4

AMAZING SPACE - Luxury Lavender Balm - Deep Hand & Feet Treat

Delikat håndkrem og fotbalsam beriket med essensielle oljer fra ylang, ylang, lavendel, geranuim, ekstrakt fra mango, inca omega-, søt mandel- og jojobaolje som øyeblikkelig smelter inn i huden og reparerer tørr og sprukken hud. Duften er sensuell og romantisk fra rose, lavendel og geranium.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev