Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Hårkur

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårkur

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårkur

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

IKOO-Color-Protect-Repair-Thermal-Treatment-Wrap
1 / 4

IKOO - Thermal Treatment Wrap - Color Protect & Repair

Den innovative masken skal fjerne negativ miljøpåvirkning, gi skånsom næring og reparere håret. Den behagelige varmeutviklingen skal sørge for at pleiestoffene trenger dypere inn i hårets struktur, stimulere hårveksten og bidra til at hårfargen varer lenger. Inneholder lavendelolje og basilikum ekstrakter som skal gjøre håret sterkere, sunnere og skinnende.

Aveda.-botanical-repair-intensive-strenghtening-masque.-rich
2 / 4

AVEDA - Botanical Repair Intensive Strenghtening Masque

Intensiv behandling rettet mot tre ulike hårlag, og virker styrkende og reparerende. Skal etterlate håret sunnere, mykere og skinnende etter første gang. Ideellt for alle teksturer av middels til tykt hår.

Garnier_Fructis_hair_food_banana_mask
3 / 4

GARNIER - Fructis Hair Food Mask Banana

Hårpleieserie beriket med bananaekstrakt for å nære tørt og skadet hår med ingredienser av 98 prosent naturlig opprinnelse, vegansk formel og resirkulerbar flaske skal Hair Food være bra for både håret og miljøet.

Oribe-Supershine-Moisturizing-Creme
4 / 4

ORIBE - Supershine Moisturizing Creme

En konsentrert leave-in balsam som skal gi intens fuktighet, næring og glans til tørt og skadet hår. Denne fuktighetsgivende kuren skal også dempe frizz og etterlater håret mykt og glansfullt.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev