Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Hårpleie

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårpleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Hårpleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Aveda.-nutriplenish-leave-in-conditioner
1 / 5

AVEDA - Nutriplenish Vitamin leave-in conditioner

Vitaminspray som skal tilføre fuktighet, løse floker og beskytte håret fra varmeverktøy i opp til 215 ° C. Inneholder også naturlig UV-filter som skal beskytte håret mot solens uttørkende stråler. Består av 98 prosent naturlige ingredienser.

Bb.-HIO-heat_uv-protective-primer
2 / 5

BUMBLE AND BUMBLE - Hairdressers Heat UV Protective Primer

En lettvektsprimer til bruk før styling. Beriket med en kraftig blanding av seks fjærlette oljer, og spesielt utviklet for tørt, grovt og sprøtt hår. Designet for å myke opp og fjerne floker fra håret og roe ned frizz. Skal også beskytte mot varme og UV-stråler.

JOICO_defy-damage-shield
3 / 5

JOICO - Defy Damage Protective Shield

En hverdagshelt som skal beskytte håret mot all daglig slitasje fra styling- og varmeverktøy, skadelige UV-stråler og ytre miljøpåvirkninger.

Les mer om produktet her

Eleni-C-KeraMin-Leave-In-Cream
4 / 5

ELENI & CHRIS - Leave-In Treatment Cream KeraMin

En lett og gjenoppbyggende leave-in conditioner med innehold av proteiner og multer som skal styrke håret. Kremen er rik på fuktighet og skal etterlate håret glansfullt, gi god kambarhet og redusere frizz.

Oribe-Invisible-Defense-Heat-Protectant-Spray
5 / 5

ORIBE - Invisible Defense Universal Protection Spray

En lett teksturspray som skal gi volum, sexy tekstur og glamorøst hår. Passer til alle hårtyper.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev