Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Dusj-og-skrubb

Costume Skjønnhetsfavoritter: Dusj og skrubb

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Dusj og skrubb

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Aveda.-beautifying-radience-polish
1 / 5

AVEDA - Beautifying radience polish

En luksuriøs eksfoliator som skal fjerne døde hudceller. Beriket med en blanding av nærende fargetistel, olivenoljer og mineralrike saltkrystaller som skal fjerne urenheter og etterlate en silkemyk hud fra topp til tå. Leverer en oppløftende duft av sertifisert økologisk rosmarin, lavendel og bergamott for å revitalisere hjerne og kropp.

Skincity_AHA_PHA_Clear_Skin_Body
2 / 5

SKINCITY - AHA / PHA Clear Skin Body

En lett gelkrem med 10 prosent AHA- og 10 prosent PHA-syrer som skal fornye hudteksturen og virke utjevnende på hudtonen ­­­– perfekt ved hudtilstander på kroppen som keratosis pilaris, akne og tørr eller ujevn hud. AHA-syrer som glykolsyre, melkesyre og eplesyre skal eksfoliere hudens ytre slik at tørre og gamle hudceller forsvinner, mens laktobinisk syre og glukonolakton skal binde rikelig med fukt til huden. Ved regelmessig bruk skal huden bli både jevnere, klarere, og mer mottagelig for fuktgivende og næringsrike produkter.

REN_Atlantic-kelp-body-wash
3 / 5

REN CLEAN SKINCARE - Atlantic Kelp Body Wash

En dusjgelé som inneholder magnesium og plankton-ekstrakt som skal reparere og gi liv til gusten hud. Den anti-fatigue essensielle oljeblandingen skal i tillegg gi energi til kropp og sinn. Emballasjen er 100% resirkulert.

Rituals-TheRitualOfKarma-FoamingShowergel
4 / 5

RITUALS - The Ritual of Karma Shower Foam

Unik gelé-til-skum-teknologi som skal gi mykt og velduftende skum beriket med søt lotus og pleiende økologisk hvit te. Etterlater silkemyk og frisk hud.

Amazing-Space_Detox_Body_U
5 / 5

AMAZING SPACE - Detox Body Exfoliator

Urte, mineral og salt skrubb med utrensende effekt fra krydderurter som renser ut avfallstoffer og fjerner døde hudceller takket være sjøalger, aprikoskjerner og rispulver samt BHA fra selje. Huden skal få øyeblikkelig glød og silkemyk hud.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev