Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Kroppspleie

Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppspleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Kroppspleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Weleda_SkinFood-BodyButter
1 / 5

WELEDA - Skin Food Body Butter

Et kremet, mykgjørende body butter som skal gi intensiv pleie og næring til tørr hud. Det høye innholdet av naturlige ingredienser som kakaosmør, sheasmør, stemorsblomstekstrakt, kamilleekstrakt og ringblomstekstrakt skal etterlate en fuktbalansert hud med fantastisk glød. Har en mild duft av appelsin og lavendel kombinert med myke noter fra søt benzoin.

Les mer om produktet her

Rituals_TheRitualOfSakura-BodyCream
2 / 5

RITUALS - The Ritual of Sakura Body Cream

Spesiell teknologi gjør kremen enkel å påføre, og den fløyelsmyke formelen skal nære og styrke huden. Satt sammen av unik blanding av antioksidanter, vitamin E og Centella asiatica som skal bidra til å styrke huden.

NUXE-HPF
3 / 5

NUXE - Huile Prodigieuse Florale

En velduftende tørrolje med sju edle oljer fra macadamianøtt, hasselnøtt, søtmandel, kamelia, agurkurt, argan og tsubaki. Disse skal ha en nærende, mykgjørende og reparerende effekt på ansikt, kropp og hår. Oljen skal gjøre huden myk og håret glansfullt uten at det kjennes fett. Takket være vitamin E har tørroljen en beskyttende effekt mot frie radikaler og forurensende partikler på huden. Fri for konserveringsmidler, silikoner og mineraloljer.

Les mer om produktet her

Skincity_NMF_Hydrating_Body_Mist
4 / 5

SKINCITY - NMF Hydrating Body Mist

En fjærlett krem for kropp som skal fukte, berolige og styrke huden. Naturlig fuktgivende ingredienser (NMF-er) som glyserin, aminosyren betain og hudens eget fettstoff squalane skal jobber i synergi med det beroligende vitaminet B5 for å få huden til å binde og kapsle inn fuktighet og samtidig styrke hudbarrieren. Har en frisk duft av tangerin.

Oribe-Gold-Lust-All-Over-Oil
5 / 5

ORIBE - Gold Lust All Over Oil

En luksuriøs lettolje som kan brukes på hud og hår. Fukter, pleier og etterlater fantastisk glød

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev