Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Nattmaske

Costume Skjønnhetsfavoritter: Nattmaske

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Nattmaske

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Skincity_Mellow-Moisture-Mask
1 / 4

SKINCITY - Mellow Moisture Mask

Ansiktsmaske laget spesielt for å gi intens fukt og næring, samt reparere en tørr eller dehydrert hud. Maskens rike konsistens skal hjelpe til med å øke hudens fuktnivåer med to ulike typer hyaluronsyre og ceramider - ingredienser som finnes naturlig i huden som en del av den beskyttende barrieren.

Filorga_NCEF-Night-Mask
2 / 4

FILORGA - NCEF-Night Mask

2-i-1 nattmaske og nattkrem som inneholder aktive ingredienser inspirert av estetisk medisin for å gi en synlig forynget hud med én gang du våkner. Masken inneholder NCEF, et unikt polyrevitaliserende kompleks med 50 aktive ingredienser som er utviklet av FILORGA Laboratoires. Inneholder melatonin-CX som er en kraftfull aktiv ingrediens som skal revitalisere huden og motvirke tretthetstegn. Resultat: En synlig yngre og uthvilt hud full av glød når du våkner.

Aveda.-tulasara-firming-sleeping-masque
3 / 4

AVEDA - Tulasara, Firming Sleeping Masque

En rik maske som skal virke over natten og gi huden rikelig med fukt. Den kremaktige formelen skal virke på repareringsprosessen i huden med innhold av plantestamceller og organisk aprikosfrø-olje. Skal etterlate gjennomfuktet og fastere hud.

Ecooking_Peeling_Mask_50ml
4 / 4

ECOOKING - Peeling Mask

En eksfolierende maske med aktive ingredienser som skal glatte ut huden og redusere fine linjer gjennom natten. Passer utmerket som et forberedende produkt før en stor begivenhet.

Les mer om produktet her

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev