Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Øyepleie

Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyepleie

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyepleie

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

OleHenriksen_BananaBrightEyeCreme
1 / 5

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Eye Creme

En gul øyekrem som inneholder spesialutviklede pigmenter som skal lysne, stramme opp og fukte øyenområdet. Fungerer som en base for sminken din - «Wake up before you makeup». Passer alle hudtyper.

Les mer om produktet her

COSMICA_Sensitive-Balance_Eye-Cream
2 / 5

COSMICA - Sensitive Balance Eye Cream

Hovedingrediensene er prebiotika og hyaluronsyre skal gi dyp fuktighet til det fine hudområdet rundt øynene og virke oppstrammende. Uten alkohol, parfyme og fargestoffer.

Les mer om produktet her

Filorga_OPTIM-EYES
3 / 5

FILORGA - Optim-Eyes Eye Contour Cream

En øyekrem med trippel effekt som skal motvirke mørke ringer, synlig hovenhet og rynker som gjør at øynene ser trette ut. Brukes morgen og kveld.

Xlash_EyeGel-pads
4 / 5

XLASH COSMETICS - Rejuvenating eye gel pads

Gel pads som skal bekjempe mørke ringer, hevelser og poser under øynene. Inneholder hyaluronsyre, marshmallow rotekstrakt som skal berolige huden og ceramider som skal jevne ut og redusere fine linjer.

Les mer om produktet her

Sisley_Black-Rose-Eye-Contour-Fluid
5 / 5

SISLEY - Black Rose Eye Contour Fluid

Øyekrem med konsentrat av aktive ingredienser fra black rose som skal glatte ut, vitaliserer og lyse opp det sarte området allerede etter første påføring. Skal virke effektiv på mørke ringer og hevelser.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev