Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Øyesminke

Costume Skjønnhetsfavoritter: Øyesminke

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: øyesminke

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Xtrovert_Mascara
1 / 5

BUXOM - Xtrovert Mascara

Maskara med en x-formet børste som skal gi lange og intense vipper som kan bygges opp lag for lag.

Anastasia_Browpen
2 / 5

ANASTASIA BEVERLY HILLS - Brow Pen

En brynspenn som skal definere og fremheve øyenbryn som trenger fylde. Den spesialdesignede børstespissen skal være enkel å bruke mellom hud og hår slik at du kan forme brynene slik du ønsker.

Loreal_mascara
3 / 5

L'OREAL PARIS - Air Mega Volume Mascara

En maskara som skal gi megavolum og likevel føles lett på vippene. Børsten har doble børstehår; de korte børstehårene skal gi fylde, mens de lange børstehårene skal fordele maskaraen jevnt utover for å separere. Hypoallergen formel. Uten parfyme.

NYX_Epic-Ink-liner
4 / 5

NYX PROFESSIONAL MAKEUP - Epic Ink liner

En høypigmentert, vannfast eyeliner med tynn og fleksibel tupp som skal forenkle påføringen. Hvert strøk skal gi en definert og kontrollert finish.

Maybelline_Falsies-Lash-Lift
5 / 5

MAYBELLINE - Falsies Lash Lift

En maskara som skal gi dramatisk løft, lengde og volum – som en lash lift-look på tube. Den dobbeltbuede børsten og formelen er beriket med fibre som skal fange vippene helt fra roten for å løfte samt gi fylde og lengde. Etterlater ingen klumper eller dryss.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev