Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Selvbruner

Costume Skjønnhetsfavoritter: Selvbruner

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Selvbruner

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Ecooking_Self-tanning-mousse
1 / 3

ECOOKING - Self Tanning Mousse

Få en flott glød med Ecookings Selvbruning Mousse som virker nærende og etterlater et naturlig resultat. Kan brukes i ansiktet og på kroppen.

Les mer om produktet her

Bondi-Sands_SelfTanningMousse
2 / 3

BONDI SANDS - Self Tanning Foam Dark

En tyntflytende foam som skal sørge for optimal selvbruningseffekt, litt som etter en dag på Bondi Beach i Australia. Produktet skal gi en jevn, strekfri brunfarge beriket med aloe vera som skal etterlate myk og velpleid hud. Har en frisk kokosduft.

Mr_Tannie_Whipped_Tan_Mousse
3 / 3

MR & MRS TANNIE - Whipped Tan Mousse

The quick-fix hero! En hurtigabsorberende formel med fuktighetsgivende Aloe Vera og nærende Jojobaolje som gir øyeblikkelig glød.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev