Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Sjampo

Costume Skjønnhetsfavoritter: Sjampo

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Sjampo

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Ritual-TheRitualofSakura-Shampoo
1 / 4

RITUALS - The Ritual of Sakura Shampoo

Næringsrik shampo som skal etterlate sunt og glansfullt hår fra rot til spiss. Shampoen er beriket med økologisk arganolje – en eksklusiv skjønnhetshemmelighet fra Marokko – og shikakai, en naturlig ayurvedisk ingrediens som har blitt brukt i India i tusenvis av år - skal styrke håret og samtidig pleie hodebunnen. Hårpleien har en fornyende duft av kirsebærblomst og økologisk rismelk.

Maria-Nila_Eco-Therapy-Revive_Shampoo_350ml_299nok_
2 / 4

MARIA NILA - Eco Therapy Revive Shampoo

En fuktighetsgivende og effektiv detox-sjampo som skånsomt skal fjerne urenheter og produktrester uten å forstyrre den naturlige ph-verdien i hodebunnen. Inneholder nærende aloe vera og fargebeskyttende linfrø-ekstrakt som sørger for at du kan bruke sjampoen daglig dersom det trengs.

Les mer om produktet her

Garnier_Fructis_Hair_Food_Banana_shampoo_350ml
3 / 4

LOREAL - Fructis Hair Food Shampoo Banana

Hårpleieserie beriket med bananaekstrakt for å nære tørt hår. Med ingredienser av 98 prosent naturlig opprinnelse, vegansk formel og resirkulerbar flaske skal Hair Food være bra for både håret og miljøet.

EC-ScandiMin-Shampoo-1000x1000-1
4 / 4

ELENI & CHRIS - ScandiMin The Blonde Shampoo

En fargebevarende sjampo med høy konsentrasjon av lilla pigmenter som skal nøytralisere gyldne pigmenter i hårfargen, og hjelpe til å opprettholde en kald og glansfull nyanse. Sjampoen inneholder heliogenol som skal hindre fargen i å falme og beskytter mot UV-stråler.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev