Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Solbeskyttelse

Costume Skjønnhetsfavoritter: Solbeskyttelse

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Solbeskyttelse

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Skincity_Sun-Protection-SPF50
1 / 3

SKINCITY - Sun Protection SPF 50 Stick

Sun Protection SPF50 Stick er en beskyttende og pleiende stift med UV-filter. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Inneholder vitamin E som er en effektiv antioksidant, ekstrakt av solsikke og vitamin F. Begge støtter og bevarer kollagenet og produksjonen av elastin i huden.

dynamic-skin-recovery-spf50-2
2 / 3

DERMALOGICA - Dynamic Skin Recovery SPF50

Fuktighetskrem med høy solbeskyttelse. Reparerer solskader i huden samtidig som den skal tilføre rikelig med fukt og næring.

Rudolph-Care-Pre-Sun-Self-Tanning-Sun-Body-Lotion1
3 / 3

RUDOLPH CARE - Pre Sun Self tanning Sun Body Lotion SPF 30

Nyhet i solserien til Rudolph Care - kjent for sine botaniske ingredienser. Kremen har en selvbruningseffekt samtidig som den skal beskytte mot UVA og UVB-stråler med solfaktor 30. Fargen skal bygges opp gradvis og etterlate naturlig glød.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev