Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Sunn-hodebunn

Costume Skjønnhetsfavoritter: Sunn hodebunn

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Sunn hodebunn

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Elvital_Full-Resist_Power-Mask
1 / 3

ELVITAL - Full Resist Powermask

En multifunksjonmaske som skal pleie hodebunn, styrke lengder og reparere håret. Inneholder biotin, Arigin og Provitamin B5.

Sisley_Regenerating-Hair-Care-Mask
2 / 3

HAIR RITUAL BY SISLEY - Regenerating Hair Care Mask

Hårmasken inneholder fire vegetabilske oljer som skal nære og pleie hår og hodebunnen. Masken er satt sammen av planter, proteiner, vitaminer og mineraler som skal styrke håret fra rot til spiss. Olje av bassia, makadamia, kamelia og hasselnøtt skal virke utglattende og tilføre intensiv pleie.

Maria-Nila_Eco-Therapy-Revive_Masque
3 / 3

MARIA NILA - Eco Therapy Revive Masque

En behandlende maske som skal gi fuktighet til hår og hodebunn. Inneholder botaniske proteiner som skal ha en behandlende effekt og redusere frizz i håret.

Les mer om produktet her

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev