Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Toner

Costume Skjønnhetsfavoritter: Toner

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Toner

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Skincity_Luminous-Licorice-Toner
1 / 4

SKINCITY - Luminous Licorice Toner

Et fyldig ansiktsvann som skal fukte og balansere huden. Probiotika skal tilføre huden gode bakterier for å pleie mikrofloraen og styrke hudbarrieren, mens PHA skal binde rikelig med fukt og samtidig fungere som en beskyttelse mot frie radikaler. Ekstrakter fra kamille, centella asiatica og lakrisrot skal roe ned irritasjoner og redusere rødhet.

COSMICA_Sensitive-Balance_Micellar-Gel
2 / 4

COSMICA - Sensitive Balance Micellar Cleansing Gel

Mild rensegel for sensitiv hud som effektivt skal fjerne sminke og rengjøre ansikt, øyne og lepper uten å tørke ut huden. Dermatologisk testet på sensitiv hud, også rundt øynene. Uten alkohol, parfyme og fargestoffer.

Les mer om produktet her

OleHenriksen_Dark-Spot-Toner
3 / 4

OLE HENRIKSEN - Dark Spot Toner

En effektiv toner full av konsentrert AHA som skal jobbe mot fine linjer og rynker, med lindrende planteekstrakter. Inneholder høy konsentrasjon av glykolsyre og melkesyre som skal glatte ut pigmentflekker, fine linjer og rynker i tillegg til å fjerne smuss, olje og urenheter.

Les mer om produktet her

REN_Ready-Steady-Glow-Daily-AHA-Tonic
4 / 4

REN CLEAN SKINCARE - Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

En effektiv toner som skal eksfoliere og lysne hudtonen. Melkesyre og ekstrakt fra piltrebark jobber sammen for å glatte, tone og bidra til å redusere porestørrelsen og bidra til å gjøre hudtonen jevnere for en perfekt glød.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev