Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Tørrsjampo

Costume Skjønnhetsfavoritter: Tørrsjampo

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Tørrsjampo

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Bb.-Pret-a-powder_dryshampoo
1 / 3

BUMBLE AND BUMBLE - Pret-a-powder Tres Invisible dry shampoo + Nourishing Dry shampoo

En usynlig 2-i-1 styler som skal rengjøre og tilføre volum i håret fra rot til tupp. Inneholder UV-filter. Håret blir mildt velduftende - uten spor av hvite tørrsjamporester.

Batiste-Original1
2 / 3

BATISTE - Dry Shampoo – Original

Tørrshampo som effektivt skal fjerne overflødig olje og talg fra hodebunnen og tilføre volum.

Oribe-Dry-Texturizing-Spray
3 / 3

ORIBE - Dry Texturizing Spray

Oribe Signature spray som passer for alle hårtyper — særlig de som ønsker et løft, volum og tekstur. Patenterte polymerer absorberer olje i hodebunnen og virker oppfriskende. Fremstilt uten parabener eller natriumklorid. UV-beskyttende.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev