Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kat_NO_Vitamin-C

Costume Skjønnhetsfavoritter: Vitamin C

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Vitamin C

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

OleHenriksen_BananaVitaminCSerum
1 / 4

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Vitamin C serum

Et effektivt anti-aging serum med 15 prosent vitamin C, fem prosent PHA og hyaluronsyre som lover en spenstigere hud på syv dager. Antioksidantet skal også hjelpe å forbedre hudens elastisitet, forsvare huden mot miljømessige belastninger, samt lysne og redusere mørke flekker og ujevne partier i ansiktet.

Les mer om produktet her

Ecooking_C-Vitamin-Serum-20ml.
2 / 4

ECOOKING - Vitamin c serum

Serumet inneholder vitamin C som skal styrke bindevevet, reparere huden og etterlate en sunnere og friskere overhud. Ikke egnet for sensitiv hud.

Les mer om produktet her

ElizabethArden_Ceramide-Vitamin-C-Capsules-Radiance-Serum
3 / 4

ELIZABETH ARDEN - Ceramide Vitamin C Capsules Radiance Renewal Serum

Et vidunderprodukt som skal gi en fantastisk glød og masse fuktighet til huden. Oljeserumet kombinerer to kraftige ingredienser i én kapsel: C-vitamin for fantastisk glød, utstråling og ceramider som støtter hudens naturlige kollagen. De effektive ingrediensene skal også bekjempe hyperpigmentering som pigmentflekker, og beskytte mot frie radikaler.

REN_RADIANCE-VITAMIN-C-50ML_FRONT_Shadow
4 / 4

REN CLEAN SKINCARE - Glow Daily Vitamin C Gel Cream

REN Glow Daily Vitamin C Gel Cream er en lett gelkrem som passer for normal til kombinert hudtype. Den skal jevne ut hudtonen og samtidig gi energi og langvarig hydrering. Takket være vitaminen C skal den forbygge linjer og rynker, redusere synligheten av pigmentering og gi et jevnt resultat.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 5. oktober 2020 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2020.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og utvalgt av et dommerpanel bestående av Sonia Uppal, skjønnhetsredaktør i Costume Norge og Marie Alkestrup, skjønnhetsredaktør i Costume Danmark.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 35 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 5. Oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2020.

Mer om #skjønnhetsfavoritter? Motta Costumes nyhetsbrev