Vinnerne av Costume Skjønnhetsfavoritter 2020

Fra den beste parfymen til sjampoen som sikrer et glansfullt hår - Dere har stemt på yndlingsproduktene deres blant de nominerte til Costume Skjønnhetsfavoritter 2020. Vi har nå kåret vinnerne - se her om det var dine favoritter som gikk av med seieren.

Nedenfor finner du de 35 Skjønnhetsfavorittene - se produktene du bør invitere inn i skjønnhetsrutinen din. Kanskje skal de stå på årets ønskeliste?

dynamic-skin-recovery-spf50-2
1 / 35

Vinner i kategorien: Solbeskyttelse

DERMALOGICA - Dynamic Skin Recovery SPF50
Rik fuktighetskrem med høy solbeskyttelse. Skal reparerer solskader og ujevnheter i huden samtidig som den beskytter og nærer.

Elixir-Niactil-4
2 / 35

Vinner i kategorien: Serum

ELIXIR COSMECEUTIALS- Niactil 4%
En mild gelé med 4 prosent konsentrert Niacinamide som skal tilføre og hjelpe huden å holde på fuktighet. Geléen skal motvirke fine linjer og ujevn pigmentering, og er kanskje mest kjent for sin evne til å redusere store porer, gi en jevn hudoverflate og klarhet i huden. Kan brukes av alle.

OleHenriksen_BananaVitaminCSerum
3 / 35

Vinner i kategorien: Vitamin C

OLE HENRIKSEN - BANANA BRIGHT VITAMIN C SERUM
Et effektivt anti-aging serum med 15 prosent vitamin C, fem prosent PHA og hyaluronsyre som lover en spenstigere hud på syv dager. Antioksidantet skal også forbedre hudens elastisitet, forsvare huden mot miljømessige belastninger, samt lysne og redusere mørke flekker i ansiktet.

eirscandinavia_rose-hip-serum
4 / 35

Vinner i kategorien: Ansiktsolje

EIR SCANDINAVIA - Eir Rose-hip Serum
Næringsrik ansiktsolje som skal gi tørr hud en skikkelig fuktighetsboost. Serumet er laget av oljer fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 fettsyrer og vitaminer som skal beskytte, pleie og roe ned huden.

Rituals_TheRitualOfSakura-BodyCream
5 / 35

Vinner i kategorien: Kroppspleie

RITUALS - The Ritual of Sakura Body Cream
Spesiell teknologi gjør kremen enkel å påføre med dens fløyelsmyke formel. Satt sammen av en unik blanding av antioksidanter, vitamin E og Centella asiatica som skal styrke huden.

Lancome-Nutrix-Royal-Mains-Hand
6 / 35

Vinner i kategorien: Hånd- og fotpleie

LANCÔME - Nutrix Royal Mains Hand Cream
En nærende håndkrem med innehold av luksuriøse planteoljer som hjelper å pleie huden så den etterlates myk og behagelig, og skal i tillegg styrke neglene.

Rituals-TheRitualOfKarma-FoamingShowergel
7 / 35

Vinner i kategorien: Dusj og skrubb

RITUALS - The Ritual of Karma Shower Foam
Unike gelé-til-skum-teknologi som skal gi mykt og velduftende skum beriket med søt lotus og pleiende økologisk hvit te. Etterlater silkemyk og frisk hud.

OleHenriksen_BananaBrightEyeCreme
8 / 35

Vinner i kategorien: Øyepleie

OLE HENRIKSEN - Banana bright eye creme
En gul øyekrem som inneholder spesialutviklede pigmenter som skal lysne, stramme opp og fukte øyeområdet. Skal også virke optimal som en base under sminken og bruker slagordet- «Wake up before you makeup». Passer alle hudtyper.

OleHenriksen_Dark-Spot-Toner
9 / 35

Vinner i kategorien: Toner

OLE HENRIKSEN - Dark Spot Toner
En effektiv toner full av konsentrert AHA som skal jobbe mot fine linjer og rynker med planteekstrakter som skal virke lindrende. Inneholder høy konsentrasjon av glykolsyre og melkesyre som skal glatte ut pigmentflekker, fine linjer og rynker i tillegg til å fjerne smuss, olje og urenheter.

Kiehls-Midnight-Recovery-Concentrate-50ml-
10 / 35

Vinner i kategorien: Nattpleie

KIEHL'S- Midnight Recovery Concentrate
En magisk olje som skal reparere huden gjennom natten. Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer som skal gjenopprette gløden i huden og tilføre næring, så du våkner med en uthvilt og frisk hud.

Filorga_NCEF-Night-Mask
11 / 35

Vinner i kategorien: Nattmaske

FILORGA - NCEF-Night Mask
2-i-1 nattmaske og krem som inneholder aktive ingredienser inspirert av estetisk medisin for å gi en synlig forynget hud med én gang du våkner. Masken inneholder NCEF, et unikt polyrevitaliserende kompleks med 50 aktive ingredienser som er utviklet av FILORGA Laboratoires. Inneholder melatonin-CX som er en kraftfull aktiv ingrediens som skal revitalisere huden og motvirke tretthetstegn.

Bondi-Sands_SelfTanningMousse
12 / 35

Vinner i kategorien: Selvbruner

BONDI SANDS - Self Tanning Foam Dark
En tyntflytende foam skal sørge for optimal selvbruningseffekt, litt som etter en dag på Bondi Beach i Australia. Produktet skal gi en jevn, strekfri brunfarge beriket med aloe vera som skal etterlate myk og velpleid hud. Har en frisk duft av kokos.

Dermalogica_Multivitamin-Power-Recovery-Masque
13 / 35

Vinner i kategorien: Ansiktsmaske

DERMALOGICA - Multivitamin Power Recovery Masque
Konsentrert vitaminmaske som skal stimulerer hudens reparasjonsprosess, styrke barrieren og cellefornyelse. Innholder vitamin C - og E som skal øke elastiteten i huden og beskytte mot frie radikaler.

Filorga_Lift-Mask
14 / 35

Vinner i kategorien: Dukmaske

FILORGA - Lift Mask
En oppstrammende maske som inneholder regenererende polyfenoler og en konsentrert formula (gurkemeie, kollagen og hyaluronsyre) som skal sørge for intensiv næring, mens masketeksturen i biocellulose skal gi øyeblikkelig glød.

OleHenriksen_BananaBrightFacePrimer
15 / 35

Vinner i kategorien: Base

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Face Primer
En primer som fungerer som en base som forbereder huden før du legger sminke. Primeren inneholder lysreflekterende partikler skal gi huden øyeblikkelig oppfriskning, korrigere ujevn hudtone og fine linjer. Inneholder også antioksidanter som nærer og beskytter huden.

OleHenriksen_Truth_Juice_Daily_Cleanser
16 / 35

Vinner i kategorien: Rens

OLE HENRIKSEN - Truth Juice Daily Cleanser
Inspirert av trenden med juice detox som brukes for å rense kroppen, har Ole Henriksen laget sin versjon av en “juice cleanse”. Den luksuriøse rensen skal fjerne smuss, olje og sminke som sitter godt, uten å tørke ut huden. Stimulerer i tillegg sansene med en deilig og naturlig sitrus duft. Rensen inneholder PHA som skal hjelpe med å fjerne døde hudceller, appelsinvann for å gjenopplive og friske opp huden samt Ole Henriksens signatur, True Botanicals (appelsin, sitron, nyperose, gojibær og ekstrakter fra havtorn) som skal gi huden styrke og næring.

BareMinerals_minralist_Hydra-Smoothing_Lipstick
17 / 35

Vinner i kategorien: Leppeprodukt

BAREMINERALS - MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick
Leppestiften er laget for deg som elsker veganske produkter. Skal gi glans som en lipgloss og farge som en leppestift. Mineralpigmenter forsterket med olivenoljeekstrakt gir en rik farge.

Yves-Saint-Laurent_TOUCHE-ECLAT
18 / 35

Vinner i kategorien: Concealer

YVES SAINT LAURENT - Touche Éclat Highlighter Pen
Ikoniske Touche Éclat skal gi en lysere og glattere forfinet hudtone med en naturlig finish. Tryllestaven virker først og fremst som en concealer som skal virke lysreflekterende på områder som under øynene, på kinnbena og langs neserygg. Helt uten skimmer og glitter.

Lancome-Lash-Serum
19 / 35

Vinner i kategorien: Vippeserum

LANCÔME - Cils Booster Lash Revitalizing Serum 4 ml
Et vippeserum som skal reparere hårfibrene, slik at vippene ser tettere, tykkere og sterkere ut etter bare fire uker.

Giorgio-Armani-Luminous-Silk-
20 / 35

Vinner i kategorien: Foundation

GIORGIO ARMANI - Luminous Silk
En bestselgende foundation laget av charmeuse-silke som legger seg som et slør på huden. Den myke konsistensen skal gli over huden, og gi tilstrekkelig med fukt og glød.

Bareminerals_Complexion_Rescue_Tinted_Hydrating_Gel_Cream
21 / 35

Vinner i kategorien: Farget dagkrem

BAREMINERALS - COMPLEXION RESCUE Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30
Tyntflytende dagkrem med farge som skal jevne ut hudtonen, fukte og pleie huden. Beskytter med SPF 30.

Weleda_SkinFood
22 / 35

Vinner i kategorien: Dagkrem

WELEDA - Skin Food
Næringsrik krem som kan brukes over alt på kroppen. Inneholder økologiske planteekstrakter av stemorsblomst, kamille og ringblomst. Egner seg spesielt til tørr hud, og kan også brukes på lepper, neglebånd, hender, og som primer, highlighter og nattkrem når huden trenger litt ekstra pleie og omsorg.

UrbanDecay_All-Nighter-Settig-Spray
23 / 35

Vinner i kategorien: Ansiktsmist

URBAN DECAY - All Nighter Setting Spray
En makeup-spray som skal sørge for at sminken smelter inn i huden og sitter bedre gjennom dagen - selv i værforhold som er varme og fuktige. Lover holdbarhet i opp til 16 timer og en glansfri hud.

OleHenriksen_Pore_Balance_Sauna_Scrub
24 / 35

Vinner i kategorien: Ansiktsskrubb

OLE HENRIKSEN - Pore-Balance Facial Sauna Scrub
Ansiktsskrubb inspirert av tradisjonelle skandinaviske spabehandlinger - kjent for å virke både fysisk og mentalt avspennende, fjerne giftstoffer og gi bedre sirkulasjon i huden. Skrubben skal virke varm på huden, men etterhvert bli kjølende. Skal minske porer, fjerne døde hudceller og etterlate en sunn Ole Henriksen-glød.

Paco-Rabanne-1-Million-EDT-100ml-1
25 / 35

Vinner i kategorien: Herreduft

PACO RABANNE - 1 Million Edt
En herreduft med frisk og sensuell blanding av noter som inkluderer grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, lær og rav.

Louis-Vuitton_Heures-dAbsence-100ml
26 / 35

Vinner i kategorien: Florale dufter

LOUIS VUITTON - Heures d'Absence
Motehusets parfymør Jacques Cavallier Belletrud har fanget opp en frisk bukett med blomster som består av jasmin, rose de Mai og et snev av sandeltre og moské som oser av sensualitet og optimisme. Duften får tankene til å vandre til en vakker tur gjennom de blomstrende åkrene i Grasse.

sommeglød høst hudpleie skjønnhet nars lancome la mer sonas univers bluss primer parfyme
27 / 35

Vinner i kategorien: Sensuelle dufter

LANCÔME - Idôle
Med en kraftfull og avhengighetsskapende ren hjertenote, er Lancôme Idôle Le Parfum som et blankt lerret. Fire slags roser, utvunnet på tre ulike måter for å skape en strålende, ultranaturlig, ungdommelig og roseduftende parfyme. Idôle er verdens tynneste parfymeflaske, kun 15 mm tykk. Flakongen kommer i et påfyllbart format, for å ta hensyn til og redusere miljøpåvirkningen.

New-Nordic-Hylauron-Shot_NO
28 / 35

Vinner i kategorien: Indre skønnhet

NEW NORDIC - Skin Care Hyaluron Shots
Fyll lagrene med vitaminshots proppfulle av hyaluronsyre, tindved og tagetes som skal etterlate en sunn og frisk hud på innsiden.

Oribe-Invisible-Defense-Heat-Protectant-Spray
29 / 35

Vinner i kategorien: Hårpleie

ORIBE - Invisible Defense Universal Protection Spray
En lett spray som beskytter håret mot varmeverktøy og UV-stråler. Gir lett fukt og pleier tørt, krusete hår.

Batiste-Original1
30 / 35

Vinner i kategorien: Tørrsjampo

BATISTE - Dry Shampoo – Original
Tørrsjampo som effektivt skal fjerne overflødig olje og talg fra hodebunnen og tilføre volum.

Ritual-TheRitualofSakura-Shampoo
31 / 35

Vinner i kategorien: Sjampo

RITUALS - The Ritual of Sakura Shampoo
Næringsrik sjampo som skal etterlate sunt og glansfullt hår fra rot til spiss. Sjampoen er beriket med økologisk arganolje – en eksklusiv skjønnhetshemmelighet fra Marokko – og shikakai, en naturlig ayurvedisk ingrediens som har blitt brukt i India i tusenvis av år - skal styrke håret og samtidig pleie hodebunnen. Hårpleien har en fornyende duft av kirsebærblomst og økologisk rismelk.

Oribe-Supershine-Moisturizing-Creme
32 / 35

Vinner i kategorien: Hårkur Leave In

ORIBE - Supershine Moisturizing Creme
En konsentrert Leave-In hårkur som skal gi intens fuktighet, næring og glans til tørt og skadet hår. Den fuktighetsgivende formelen skal også dempe frizz og etterlate mykt og glansfullt hår.

Maria-Nila_Eco-Therapy-Revive_Masque
33 / 35

Vinner i kategorien: Sunn hodebunn

MARIA NILA - Eco therapy revive masque
En behandlende maske som skal gi fuktighet til hår og hodebunn. Inneholder botaniske proteiner som skal ha en reparerende effekt og redusere frizz i håret.

Anastasia_Browpen
34 / 35

Vinner i kategorien: Øyesminke

ANASTASIA BEVERLY HILLS - Brow Pen
En brynspenn som skal definere og fremheve øyenbryn som trenger fylde. Den spesialdesignede børstespissen skal være enkel å bruke mellom hud og hår slik at du kan forme brynene slik du ønsker.

Amazing-Space-white-tea-candle
35 / 35

Vinner i kategorien: Velvære

AMAZING SPACE - White Tea Candle
Et duftlys kjent for å fremkalle positive tanker og øke mental styrke. Skal også kunne brukes for å øke konsentrasjonsevnen.