© costume.no

Angela Lindvall for Biotherm

Biotherm satser på en grønn linje med supermodell Angela Lindvall som frontfigur.

Den amerikanske modellen Angela Lindvall er Biotherms nye ansikt. Modellen fremhever, med sin bakgrunn som miljøforkjemper, Biotherms nye, organiske linje Skin Ergetic.

Angela Lindvall gjorde raskt suksess som modell da hun som 17-åring ble fotografert av Jurgen Teller til I-D Magazines forside. Senere har hun vært på coveret til noen av verdens største motemagasiner og fronter Jimmy Choo, DKNY Pure, og nå Biotherm.

Miljøbevisst modell

Angela Lindvall er svært opptatt av miljø-problematikk, og er grunnlegger og president for organisasjonen ”The Collage Foundation”, som jobber for bedre miljø-bevissthet i medier.

Hun har også designet armbånd for John Hardy til støtte for miljøorganisasjonen ForestEthics. Samarbeidet utviklet seg til en hel smykkekolleksjon og Angela Lindvall fronter nå også deres kampanjer.

Skin Ergetic

Linjen Skin Ergetic, som Lindvall i hovedsak skal fronte, er en hudpleieserie bestående av tre deler og er beregnet for kvinner i alderen 30 +. Produktene består av 98% planteingredienser fra frukt og grønnsaker og er uten parabener.