Den smukke danske model. © costume.dk

Bli skjønn som Freja Beha

Bli skjønn som den danske supermodellen som har gått visninger for blant andre Chanel, Balmain og Alexander Wang.

Få en naturlig frisyre og en hud som gløder, slik som den 22 år gamle supermodellen Freja Beha. Slik gjør du det:

Naturlig hår: Få en naturlig hårfrisyre som Freja Beha med Shu Uemuras Tasai Cream til håret, som gir en smule hold, glans, volum og tekstur. Klem og fordel produktet i fuktig hår, deretter style håret som du ønsker. Tasai Cream fra Shu Uemura, cirka 285 kr.

Fin hud: Bruk en dagkrem med lysreflekterende pigmenter og en anelse farge for en fin og naturlig hud. Den økologiske kremen Sheer Tint fra The Organic Pharmacy inneholder antioksidanter som gir en lett og naturlig glød, og virker utglattende og oppstrammende på huden din. Sheer Tint fra The Organic Pharmacy, cirka 425 kr.

Om Freja Beha: Den 22 år gamle modellen Freja Beha Erichsen er både vakker, suksessfull og har en fin utstråling. Freja har vært på forsiden av blant annet Vogue Haarpers Baazar og I-D Magazine, og har vært kampanjepike for Roberto Cavalli, Gucci, Emporio Armani og Karl Lagerfeld - for å nevne noen. Freja Beha var selvfølgelig også med da Chanels høst- og vinterkampanje 2010 ble fotografert i New York av selveste Karl Lagerfeld.

Freja går også de største visningene under de internasjonale moteukene, blant annet for Prada, Balmain, Alexander Wang, Miu Miu, Sonia Rykiel og Chanel.

Freja er kjent for sitt feminine, men også gutteaktige utseende. Hun er også kjent for sine mange tatoveringer, på to av dem står det Serendipity is Life og This World Tonight is Mine.