© Bulls

Bli skjønn som Gisele

Få myke krøller og gyllen hud som den 29 år gamle skjønnheten og supermodellen.

Drømmer du om myke krøller og gyllen hud som den vakre supermodellen Gisele Bündchen? Slik gjør du det:

Myke krøller: Bruk hårføneren Spin Curls fra Remington, som lett gir deg fine krøller. Hårføneren har en trakt som du putter håret ned i. Håret blir slynget rundt til én tett krøll, kjøl deretter ned håret og gre gjennom - så har du fine krøller.

Gyllen hud: Du kan raskt og enkelt få Giseles gylne sommerglød på en sunn måte med et solpudder, for eksempel Bronzing Powder fra The Body Shop. Børst litt på kinnbena, krageben og skuldre, og du har en fin glød.

Om Gisele: Den 29 år gamle brasilianske modellen Gisele Bündchen har blitt kåret til den vakreste kvinnen i verden, og betegnes som den aller siste supermodellen i vår tid. Hun har gått noen av de største visningene for Chanel og Dior, vært med i kampanjer fra Louis Vuitton til Versace, og prydet forsidene til verdens største motemagasiner som Numéro, ID og Vogue. Til høsten kan du se den nybakte moren i Roberto Cavallis kampanje.

Gisele er gift med den amerikanske fotballspilleren Tom Brady, som hun 8. desember 2009 fikk sønnen Benjamin Rein med. Bare få måneder etter fødselen var supermodellen tilbake på forsiden. Denne gangen for amerikanske Vogue, som også gjorde et personlig intervju med henne om det å være nybakt mor samt en fotoserie med tittelen Earth Mother. Gisele står også bak det nylanserte, miljøvennlige skjønnhetsmerket, Sejaa Pure Skincare, og eier sitt eget skomerke, Ipanema, som lager de populære flip-flop-skoene.