Natasha Poly i Numero Tokyo. © costume.dk

Bli skjønn som Natasha Poly

Få fin hud og uimotståelige lepper som den russiske supermodellen - som har en fantastisk utstråling.

Du kan også få strålende hud og uimotståelige lepper som den russiske supermodellen Natasha Poly. Slik gjør du det:

Fin hud: Få en fin og strålende hud som Natasha Poly med foundationen Face Fabrik fra Armani, som er enkel å bruke med sin fløyelsmyke konsistens. Foundationen skal nærmest smelte inn i huden, og den gir et fint og feilfritt resultat. Face Fabric fra Armani, cirka 375 kr.

Flotte lepper: Få uimotståelige lepper som supermodellen med en leppepomade som gir en lett og naturlig look. Plei, fukt og beskytt leppene dine, samtidig som du påfører en transparent og lys farge, med Mac sin leppepomade som inneholder avokadoolje, E-vitamin og solbeskyttelse. Tinted lip conditioner SPF 15 fra Mac, cirka 140 kr.

Om Natasha Poly: Supermodellen Natasha Poly er selve begrepet på russisk skjønnhet. Hun er kjent for sine høye kinnben, sine lange, flotte ben og sin måte å bevege seg på podiet. Den 25 år gamle modellen har åpnet og gått utallige moteshow på den internasjonale catwalken, vært på forsiden av flere magasiner samt vært kampanjepike for Gucci, Balmain, Missoni og Givenchy. Denne våren har vi også sett henne fronte kolleksjonen til H&M - The Garden Collection. På nettsiden Models.com sin liste over de 50 beste modellene i verden, deler for tiden Natasha Poly andreplassen med sin russiske kollega Sasha Pivovarova.