Vi guider deg til en frisk og naturlig look denne sommeren. © Getty Images

Få en frisk og naturlig sommerlook

Vi guider deg til en frisk, naturlig, gyllen og holdbar sommerlook.

Det er sol, sommer og varmegrader, og man ønsker å se så flott og frisk ut som mulig. Slik får du en naturlig, frisk og holdbar sommerlook:

1. Det er vanlig å kle seg i lyse farger om sommeren og til dette er det fint å kombinere med utvannede farger - som transparente pastellfarger. Ønsker du en kul kontrast kan du mikse med sko og tilbehør i en mørkere farge.

2. Gylne farger er også fint om sommeren, samt friske farger som bringebærrød, korall og fersken.

3. Du kan trygt lette litt på basen om sommeren, for eksempel kan det være fint å hoppe over foundation og kun bruke concealer. Da lar du den gylne huden komme mer frem.

4. Et par friske, korallfargede eller bringebærrøde lepper til et lyst og naturlig antrekk passer godt til varme sommerdager.

5. Du kan med fordel droppe de siste lagene med maskara om sommeren. Sats heller på en naturlig look med lette og buede øyenvipper.

6. Litt skimrende sminke gjør seg fint i solen - hvilke som helst produkter med litt champagnetoner eller perlemor i seg passer fint. Bruk litt skimmer på neseryggen for et fint og naturlig lysskjær, og gjerne også på amorbuen.

7. Ønsker man at sminken skal holde lengst mulig på en varm sommerdag, kan det være smart å bruke så lite som mulig. Da er det også lettere å legge på litt ekstra utover kvelden. Husk vannfast maskara!
8. Du kommer langt med litt gyllent skimmer, vannfast maskara, concealer og lipgloss om sommeren.

9. Er det to ting du burde ha med i vesken en varm sommerdag, så er det concealer og gloss. Du kan fjerne ringer under øynene, blemmer og trøtthetstegn med en concealer, mens lipglossen løfter looken.

10. En vippetang er også perfekt å ha i vesken. Da slipper du å påføre flere lag maskara utover dagen.