Gjør kroppen sommerfin

Gjør kroppen klar for solfylte dager og lune sommerkvelder.

© costume.no
1 / 19

Gjør kroppen klar for stranden, plei din naturlige skjønnhet og strål av sunnhet og selvtillit!

SKRUBB © costume.no
2 / 19

SKRUBB

Det første skrittet på vei mot en fin sommerkropp, er å bli kvitt grå og gusten hud med en omgang skrubb. Da fjerner man døde hudceller og setter i gang blodsirkulasjonen. Mange skrubbekremer virker også avgiftende og drenerende. Ønsker du en fastere hud, bør du skrubbe kroppen minst én gang i uken. Fukt huden, masser inn produktet og skyll av. Et alternativ til skrubbekremen kan være en tørrbørste. Børst i sirkelbevegelser på tørr eller fuktig hud.
Exfoliating Body Gel fra Matis, 359 kr.

© costume.no
3 / 19

Round Body Brush fra The Body Shop, 149 kr.

© costume.no
4 / 19

Mandeloljeskrubb fra Kremfresh, 299 kr.

HÅRFJERNING © costume.no
5 / 19

HÅRFJERNING

På sommeren må man ta i et ekstra tak når det gjelder hårfjerning. Det finnes mange måter å fjerne hår på, noen mer smertefulle enn andre. Den mest effektive metoden er å ta problemet ved roten, enten med voks eller en elektrisk epileringsmaskin. Salongene har ofte snille pakkepriser på voksing av legger, lår og bikinilinje. For et mer kortvarig resultat kan du sveipe over med barberhøvelen eller bruke hårfjerningskrem.

Epilator fra Philips, 1.099 kr.

FUKTIGHET © costume.no
6 / 19

FUKTIGHET

Fuktighet styrker hudens barriere, det er derfor viktig å smøre inn kroppen med en god bodylotion eller kroppsolje - spesielt etter at man har skrubbet seg. For noen holder det med en lettere krem, mens en kroppsolje passer perfekt til tørr hud og såre områder. Det finnes også tørroljer som er lettere og trekker raskt inn i huden. Det aller viktigste er at huden blir myk og gjennomfuktet.

Honey-Avocado Butter fra Isun, 680 kr.

© costume.no
7 / 19

Huile Élixir Oil Therapy fra Biotherm, 295 kr.

CELLULITTBEHANDLING © costume.no
8 / 19

CELLULITTBEHANDLING

I tillegg til ulike salongbehandlinger, kan man ty til cellulittkremer for å få bukt med appelsinhuden. Cellulittprodukter skal drenere bort avfallsstoffer, øke forbrenningen av fettcellene og blodsirkulasjonen lokalt. Best resultat får du i kombinasjon med godt kosthold og litt mosjon. Ønsker du å bruke en cellulittkrem på badet hjemme bør du massere inn produktet ordentlig for å få et bra resultat. Glem ikke å drikke vann, gjerne en til to liter fordelt utover dagen.
Body Contouring Gel fra Nimue, 499 kr.

© costume.no
9 / 19

Aromessence Slim Effect fra Decléor, 599 kr.

FIN BYSTE © costume.no
10 / 19

FIN BYSTE

Det er mange som glemmer å pleie bysten, men dette er faktisk det området på kroppen som eldes først. Den beste måten å forhindre for tidlig aldring på er å bruke høy solfaktor hver gang du er i solen, uansett om du skal på stranden eller ikke. Bruk gjerne en høyere faktor på bysten enn på resten av kroppen. Heldigvis finnes det produkter som både pleier, reparerer og utsetter aldringsprosessen, nemlig bystekremene. Disse skal gjøre huden mykere og fastere.
Sensai Cellular Performance Throat and Bust Lifting Effect fra Kanebo, 850 kr.

© costume.no
11 / 19

Gel Buste Super Lift fra Clarins, 395 kr.

VELPLEIDE FØTTER © costume.no
12 / 19

VELPLEIDE FØTTER

Det er lett å fokusere på mage, rumpe og lår når bikinisesongen nærmer seg, men husk at også føttene trenger pleie. Start med et varmt fotbad. La føttene hvile i vannet i ti minutter, slip deretter den harde huden med en pimpstein eller en fotfil. Masser med en mykgjørende skrubb, som inneholder eteriske oljer, skyll føttene og påfør fotkrem. Avslutt gjerne med neglelakk. En frisk farge passer godt til gyllen hud og fremhever brunfargen.

Shea Foot Cream fra L'Occitane, 198 kr.

© costume.no
13 / 19

Foot Balm fra Weleda, 167 kr.

MYKE HENDER © costume.no
14 / 19

MYKE HENDER

Bort med tørr og ru hud, velpleide hender er ikke uoppnåelig. Start med å skrubbe hendene slik at døde hudceller renses vekk. Smør dem deretter inn med et tykt lag håndkrem, og pakk dem inn i plastikkhansker eller en plastikkpose. La hendene bli godt gjennomfuktet mens du ser på tv eller sover. Resultatet er supermyke og velpleide hender.

Multivitamin Hand and Nail Treatment fra Dermalogica, 298 kr.

© costume.no
15 / 19

Cellular Hand Cream fra La Prairie, 745 kr.

SELVBRUNING © costume.no
16 / 19

SELVBRUNING

Med et godt selvbruningsprodukt får du en gyllen glød uten å utsette huden for de skadelige UV-strålene. For et jevnt og holdbart resultat bør du forberede huden først. Start med å skrubbe bort løse hudceller, smør deretter kroppen med en lett krem som du lar trekke godt inn i huden. Påfør et jevnt lag med selvbruningskrem, og vær ekstra nøye med albuer, knær, hårfestet og øyenbryn. Vask hendene grundig når du er ferdig for å unngå skjolder. Fargen vil normalt sitte fra tre til ti dager.
Dior Bronze Gelée de Monoï fra Dior, 315 kr.

© costume.no
17 / 19

Flash Bronzer fra Lancôme, 275 kr.

SUNT HÅR © costume.no
18 / 19

SUNT HÅR

Håret er svært sensitivt overfor miljøet, og mange opplever at det føles tørt, matt og livløst etter en lang vinter med ekstreme værforhold. I tillegg til en hårklipp, er det viktig å kure håret for å tilføre fuktighet og næring - gjerne en til to ganger i uken. Invester i produkter tilpasset din hårtype for maksimal utnytte, og bruk solbeskyttende produkter når skal ut i solen. Er du plaget med veldig tørre spisser kan du la være å bruke sjampo akkurat her, noe av renseegenskapene vil alltids renne ned langs hårstråene slik at det blir rent.
Shea Ultra Rich Hair Mask fra L'Occitane, 169 kr.

© costume.no
19 / 19

Extreme Rescue Force fra Redken, 414 kr.

Mer om Skjønnhetsnyheter? Motta Costumes nyhetsbrev