Slik skal du dufte i sommer

Velg og vrak mellom sommerens forførende, friske, sensuelle, lette og eksotiske dufter!

© costume.no
1 / 21

Velg og vrak mellom sommerens forførende, friske, sensuelle, lette og eksotiske dufter!

© costume.no
2 / 21

Stella McCartneys sommerduft Sheer Stella selges nå i en eksklusiv flakong designet av samtidskunstneren Philip Jones. Den romantiske duften har også blitt tilsatt rose fra de persiske fjellene.

Sheer Stella 100 ml. fra Stella McCartney, 395 kroner.

© costume.no
3 / 21

Den nye duften Acqua di Gioia er inspirert av både land og hav, og er en sensasjon av friskhet med sine knuste mintblader, italiensk sitron, jasmin, sedertre og labdanum.

Acqua di Gioia EdP 50 ml. fra Giorgio Armani, 575 kroner.

© costume.no
4 / 21

Hvert år lanserer Marc Jacobs en ny Splash-kolleksjon. I år har den fått navnet Pâtisserie, og er inspirert av de søte, franske makronene. Dette er lette dufter i store størrelser som du kan dusje over hele deg. Spray litt på kjæresten også - duftene er unisex.

Splash Collection EdT 300 ml. fra Marc Jacobs, 585 kroner per stk.

© costume.dk
5 / 21

Skøn og mild bodyspray fra Biotherm, der fugter din krop med et frisk slør af noter fra bær- og frugt som granatæble, stikkelsbær og blåbær samt fra blomsterne rose og freesia. En eksotisk fornøjelse.
Eau de Paradis fra Biotherm til 350 kr.


© costume.no
6 / 21

Den nye duften fra Estée Lauder bringer sommerstemningen inn i hverdagen med den skjønneste forening av duftnoter fra bergamot, rav, mandarin, kokos og magnolia, for å nevne noen. En delikat, varm og sensuell fornøyelse.

Bronze Goddess Eau Fraiche 100 ml. fra Estée Lauder, 495 kroner.

© costume.no
7 / 21

Byredos fantastiske parfymer kan nå kjøpes på Gimle parfymeri i Oslo. Her kan du velge og vrake blant flere dufter, du vil garantert finne din favoritt!
Byredo Parfums Blanche EdP 100 ml. fra Byredo, 1.100 kroner.

© costume.no
8 / 21

Chloé har laget tre nye blomsterdufter under det passende navnet Eau de Fleurs, som betyr blomstervann på norsk. Velg mellom duftene Capucine, Lavande og Néroli. Alle duftene kommer i 100 ml-flakonger, slik at de varer hele sommeren gjennom!

Eau de Fleurs Capucine, Lavande og Néroli 100 ml. fra Chloé, 995 kroner per stk.

© costume.dk
9 / 21

Baseret på 100 procent naturlige essentielle olier og rene ingredienser får du håndlavet og klassisk parfumekunst med newyorker mærket Vintage Naturals blomsterdufte. Vælg parfumen med den dybe lavendelduft eller den friske rose, og gå sommeren velduftende i møde.
Lavender og Rosebush fra Vintage Naturals til 495 kr. pr. stk.

© costume.dk
10 / 21

Den legendariske Green tea fra Elizabeth Arden kan du nu også få i en skøn lavendel version i en lilla-farvet udgave af den klassiske flakon. Duften indeholder økologisk lavendel og noter af blandt andet siciliansk mandarin, mynte, grøn te, oolong te og kinesisk magnolia. Frisk og mild.
Green tea lavender Edt 50 ml. fra Elizabeth Arden til 275 kr.

© costume.no
11 / 21

Vårens utgave av Daisy har samme duft som originalen, men fargen er herlig drømmende himmelblå. Duftnotene er markjordbær, fiolblader og vanilje. Den perfekte sommerduft.
Daisy EdT 50 ml. fra Marc Jacobs, 540 kroner.

© costume.dk
12 / 21

Blomsterduften Zen fra Shiseido er feminin og varm og beriget med afstressende ingredienser samt noter som lotusblomst, freesia, kinesisk rose og hvid musk. Perfekt til de milde sommeraftener. Denne sommer kan du få duften i en limited edition-udgave.
Zen Edp 50 ml. fra Shiseido til 590 kr.

© costume.no
13 / 21

En frisk bris av blodappelsin er det første du kjenner når du lukter på Escale aux Marquises, men hedersplassen er gitt til Tiaré-blomsten fra Tahiti. Tiaré er en hellig blomst i Polynesisk kultur og et tegn på gjestfrihet. Søtheten og sensualiteten av Tiaré-blomsten blir fremhevet av en lokalprodusert vanilje fra Tahiti, som blir kalt den sorte perle.

Escale aux Marquises 75 ml. fra Dior, 630 kroner. Kommer i butikk 15. juni.

© costume.no
14 / 21

Dolce & Gabbana oppmuntrer til en rampete flørt med de nye duftene Rose The One, The One og L'eau The One. Førstnevnte passer ekstra godt til sommeren!

Rose The One, The One og L'eau The One fra Dolce & Gabbana, 685 kroner per stk.

© costume.dk
15 / 21

Igen denne sommer kreerer Issey Miyake en ny fortolkning af den originale 1995'er-duft L'eau d'Issey. Noter af rosenvand, pæon, nellike og pære forenes i den smukke hvide og lilla flakon. Yderst feminin.
L'eau d'issey Summer edt 100 ml. fra Issey Miyake til 430 kr.

© costume.no
16 / 21

Denne nye parfymen er som skapt for et sommereventyr. Klassiske Chanel lar aldri sjansen til romantikk gå fra seg, og frister med sin Chance Eau Tendre.

Chance Eau Tendre fra Chanel, 575 kroner.

© costume.dk
17 / 21

Den sensuelle duft Pure fra Dkny er i en smuk flakon lavet af genbrugsglas og har noget luksuriøst over sig med noterne fra lotusblomst, jasmin, frodig orkide og vanilie. Delikat og blid.
PureDkny Scent Spray 50 ml. fra Dkny til 425 kr.

© costume.no
18 / 21

Diors parfymør, Francois Demachy, har tilført den klassiske parfymen Miss Dior Chérie nytt, sprudlende liv.

Miss Dior Chérie 50 ml. fra Dior, 610 kroner.

© costume.no
19 / 21

Prinsessedrømmen er det Nina Ricci som oppfyller med sin søte duft Le Paradis de Nina.
Le Paradis de Nina fra Nina Ricci, 498 kroner.

© costume.no
20 / 21

Elegante Prada har lansert en ny, sprudlende sommerduft. Den kommer kun i et begrenset antall, så løp og kjøp!

Infusion de Tuberose EdP 50 ml. fra Prada, 625 kroner.

© costume.dk
21 / 21

Varm sandeltræ, jasmin, vanilie og moskus giver tilsammen den friske, lette og forførende duft. Det helt unikke ved duften er, at der både er brugt fairtrade og økologisk alkohol, som er lavet på økologisk dyrkede sukkerrør fra Ecuador.
Love ETC Edt 50 ml. Fra The Body Shop til 150 kr.

Mer om Skjønnhetsnyheter? Motta Costumes nyhetsbrev