Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Freida Pinto har jobbet som modell siden hun var 20 år, og har vært i flere magasiner og reklamer i India. Hun slo for alvor gjennom som skuespiller med filmen Slumdog Millionaire. © Bulls

Slumdog Millionaire-stjerne nytt ansikt for L'Oréal

Freida Pinto følger i Penelope Cruz og Eva Longorias fotspor og blir det nyeste ansiktet til L'Oréal.

Slumdog Millionaire-stjernen Freida Pinto har toppet flere lister over best kledde kvinner og gått ned utallige røde løpere den siste tiden. Så det er ingen overraskelse at den indiske skjønnheten nå skal fronte kampanjene til skjønnhetsgiganten L'Oréal.

Det har tidligere gått rykter om at Freida Pinto var på vei til å skrive kontrakt med Estee Lauder, men nå har det blitt offentliggjort at det er L'Oréal som til slutt klarte å kapre den vakre stjernen fra Mumbai. Vi vil dermed se henne mye fremover, side om side med skuespillerne Evangeline Lilly fra Lost og Elizabeth Banks.

Freida Pinto følger i fotsporene til Eva Longoria Parker, Penelope Cruz, Claudia Shiffer, Beyonce og Linda Evangelista, som alle har vært kampanjepiker for L'Oréal.

Freida Pinto har jobbet som modell siden hun var 20 år, og har vært i flere magasiner og reklamer i India. Hun slo for alvor gjennom som skuespiller med filmen Slumdog Millionaire. Hun blir også å se i Woody Allens kommende film sammen med Naomi Watts, Antonio Banderas og Anthony Hopkins. Filmen har premiere i 2010.

Freida Pinto er kjæreste med Slumdog Millionaire-kollega, Dev Patel. © Bulls

Freida Pinto og kjæresten, Slumdog Millionaire-kollega Dev Patel.

Mer om Skjønnhetsnyheter? Motta Costumes nyhetsbrev