Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

De sorte Ray-Ban-solbrillene og neglene står i fin kontrast til det tilbakelente uttrykket til Hayden Panettiere. © Bulls

Sorte negler

Glem alt hva moren din har sagt om sorte negler. Denne våren er den sorte neglelakken overalt i moteblader, på catwalken og på kjendisene.

Sorte negler har vært inn og ut av motebildet så lenge vi kan huske. Rockestjerner som Freddie Mercury og David Bowie var tidlig ute med de mørke neglene, og trenden er like levende i dag. Skuespillerne Lindsay Lohan og Nicole Richie mikser ofte sorte negler med couture-kjoler på den røde løperen, mens Kate Beckinsale og Lauren Conrad dypper neglene i sort til hverdags.

I 2006 lanserte Chanel sin ikoniske Black Satin-neglelakk i et begrenset opplag, som straks skapte lange ventelister. Siden har det gått slag i slag, og denne våren og sommeren ser vi de sorte neglene overalt i moteblader, på catwalken, på kjendisene og på gaten. Bli inspirert!

Mer om Skjønnhetsnyheter? Motta Costumes nyhetsbrev