Få øjne som hos Chanel (til venstre) og supermodellen Kate Moss (til højre).
Få øjne som hos Chanel (til venstre) og supermodellen Kate Moss (til højre). © Til venstre: 2011 spring summer ready to wear Chanel-show backstage, makeup Peter Philips, Chanel. Til højre: Scanpix

Slik får du smokey eyes

Danske Costumes Liv Winther gir deg enkle tips til hvordan du legger sotet øyenskygge.

22. februar 2011 av Liv Winther

Danske Costume skjønnhetsredaktør Liv Winther om vårens smokey eyes:

- Jeg elsker dramatiske farger som rosa, grønn, oransje og lilla.  Men når alt kommer til alt, vil jeg helst ha mørke, klassiske smokey eyes som kan skinne i mørket.

Heldigvis er en av de store trendene denne våren sotede øyne, som virkelig får deg til å tenke mer mot høst og vinter. Men det er nettopp samspillet mellom de mørke skinnende nyansene, og en delikat, rosa leppestift som gjør det perfekt - som man kunne se på Chanels skjønnhetslook for våren 2011.

Ombre perlées palette Yeux fra Chanel er perfekt palett for alle smokey eyes-nyanser som finnes. Det er en klassiker som kan brukes til å lage mørke og intense øyne - en look som aldri går av moten. For ekstra sexy effekt kan du sote dine øyenlokk under globelinjen med en liner, for deretter å legge øyenskyggen på. Slik blir fargen ekstra intens og nesten litt kremaktig.

Ombre perlées palette yeux fra Chanel til 420 kr.
Ombre perlées palette yeux fra Chanel til 420 kr. © Morten Andersen

Ombres Perlées de Chanel palette yeux fra Chanel.

Kanskje du også er interessert i...