Slik får du perfekte bryn

Sienna Millers makeup-artist avslører hvordan du får perfekte øyenbryn som skuespilleren.

26. januar 2010 av Costume

Du kan få perfekt buede øyenbryn som Sienna Miller, Eva Longoria Parker og Courtney Cox. Skuespillernes engelske makeup-artist, Lee Pycroft, avslører nemlig sine beste tips til perfekte bryn:

1. Hvis du ønsker at brynene skal være brede, slik tendensen er denne våren, skal de likevel være trimmet og perfekte. Rett opp brynene og klipp de hårene som stikker utenfor brynet. Det dreier seg om et par millimeter, men det kan virkelig gjøre en forskjell.

2.
Hvis du napper brynene rett før du skal på fest, kan du dempe det røde ved å smøre på After Tweeze. Det både demper det røde og virker antibakterielt, slik at huden raskere faller til ro. Du kan kjøpe After Tweeze hos Tweezerman.com.

3.
Fyll ut brynene med en lys øyenbrynsblyant. Det gir et naturlig, men definert resultat. Konsentrer deg mest om ytterkanten av brynene dine, da det ofte er her hårene ikke er så tette. En lys farge passer til de fleste skandinaviske jenter, forteller Lee Pycroft.

4. Det beste er å få en profesjonell til å lage formen. Deretter kan du selv holde den ved like ved å plukke hårene som kommer ut med jevne mellomrom, forteller makeup-artisten Lee Pycroft.

Makeup-artistens favorittbryn er Sienna Millers litt buskete bryn. De er godt nok mørke i forhold til hennes lyse hår, men de passer veldig godt til fargene hennes. I følge Pycroft er det hennes naturlige farge.

Kanskje du også er interessert i...