© bbhugme

Fem ting du skal vurdere når du investerer i en gravidpute

Å være komfortabel er helt essentielt for babyen din og deg. I takt med at magen din vokser kan hvile redusere stress og sørge for at du er i god form.

En gravidpute gir deg den støtten kroppen trenger fra første trimester og frem til fødselen. bbhugme puten er helt optimal til å sove og sitte med, og puten og putetrekket er laget i trygge materialer.

Når du investerer i en gravidpute er det viktig å tenke på både kvalitet og avlastning så du får den beste opplevelsen.

Støtte

En gravidpute skal gi støtte til magen, korsryggen, knær og ankler så du oppnår den fulle 5-punkts støtten. Den voksende magen gjør at kurven i korsryggen og tyngdepunktet ditt endres, noe som kan forårsake ubehag. bbhugme’s gravidpute passer til alle kroppstyper. Den er laget av pustende materialer av høy kvalitet og bidrar til at du har det komfortabelt samtidig som den gir solid, men fleksibel støtte.

© bbhugme

Ekspertkunnskap

Når du leter etter en gravidpute skal du alltid undersøke merkets erfaring og kunnskap omkring den gravide kroppen og kroppens muskler og nerver. bbhugme er grunnlagt av tre norske, kvinnelige kiropraktorer som er spesialisert i graviditet og barselstid. Det var nettopp gjennom jobben at de møtte gravide som slet med ubehag, dårlig søvn og ryggsmerter, noe som dannet grunnlaget for det som skulle bli det beste produktet på markedet innen gravidputer.

Fleksibilitet

En gravidpute skal tilpasse seg kroppen din som er i forandring og samtidig gi støtte uansett om du sover på ryggen eller siden. bbhugme’s gravidpute er designet så du trygt kan bruke den under alle stadier av graviditeten og selv etter fødsel. bbhugme gravidpute har et unikt design som gir deg muligheten til å hvile i korte perioder på magen. Ved å knyte sammen endene formes puten til en slags smultring, hvor det blir naturlig plass til den voksende babymagen.

© bbhugme

Utskiftbart putetrekk i pålitelige materialer

Se etter en gravidpute som du kan skifte putetrekk på. Et putetrekk skal være mykt og glatt og med bbhugmes kroppsputes ekstra putetrekk i ulike farger får du nettopp det. Trekkene kan vaskes i vaskemaskinen og lufttørkes. Materialene er elastiske men sterke nok til ikke å bli strukket eller ødelagt i vask. Trekkene fra bbhugme er OEKO-TEX® Standard 100 by Øko-tex, sertifisert 1. klasse, noe som vil si at de er testet for en lang rekke skadelige stoffer og er dermed ansett for å være et av verdens sikreste materialer. OEKO-TEX® er en global, uavhengig sertifisering som bare utvalgte kvalitets-tekstiler kan godkjennes gjennom.

Kvalitet

Din velvære er essensiell og her er søvn en viktig ingrediens under en sunn og god graviditet. En gravidpute skal være behagelig og designet til bruk. bbhugmes puter er myke, luktfrie og pustende, og trekkene er laget i 95% bomull og 5% spandex. Og best av alt så er bbhugmes gravidpute og øvrige produkter alle designet med maksimal komfort og støtte i fokus og er skapt av profesjonelle med innsikt i den gravide kroppen.

For mer informasjon kan du besøke www.bbhugme.com