Bli kvitt søtsuget med dette kosttilskuddet
© Anna Stokland

Slik blir du kvitt søtsuget

Faller du alltid av dietter fordi du ikke klarer å kontrollere søtsuget? Da er det verdt å ta en titt her!

19. mai 2017 av Marie Alkestrup / Silje Kilmork Vemøy

De fleste kjenner nok til det akutte søtsuget som kommer snikende på ettermiddagen, eller rett etter middag, og som gjør det helt umulig å motstå bursdagskaka i kantina, eller godteriet i kjøkkenskuffen. 

Ønsker du å redusere ditt daglige sukkerinntak, er det faktisk mulig å dempe trangen ved hjelp av ett spesielt kosttilskudd: Krom. 

Oppskrift: Slik lager du den beste isen selv, helt uten sukker! 

Krom er et grunnstoff som allerede finnes i små mengder i kroppen. Hovedfunksjonen er å holde blodsukkeret stabilt, i tillegg til at det hjelper til med å forbrenne fett og karbohydrater. 

Sukkerbehovet skyldes ofte et ustabilt blodsukker: Når blodsukkeret begynner å falle, øker trangen for å innta søtsaker. Derfor er løsningen å holde blodsukkeret så stabilt som mulig, for eksempel ved å spise brokkoli, proteiner, skalldyr, grovt fullkornsbrød fremfor hvitt brød, samt å spise mellommåltider jevnlig. 

Utenom kostrådene overfor, kan du også få litt hjelp utenfra i form av et daglig tilskudd av krom, som bidrar til å holde blodsukkeret stabilt, og dermed minsker behovet for sukker. 


Seneste

Kanskje du også er interessert i...