Bloggernes feriekofferter

Vi fortsetter å åpne fasjonable feriekofferter. Se hva bloggerne pakker i sommer.

SOFI FAHRMANBlogger på Sofis Snapshots   © Sofi Fahrman
1 / 6

SOFI FAHRMANBlogger på Sofis Snapshots

I sommer skal jeg til… Montauk/ The Hamptons, for sykkelturer, shopping og lobster rolls.

Min favorittsommerduft… Do Son fra Diptyque, en blomsterpreget og frisk duft.

Feriegarderoben består av… Solhatt, olashorts, Chanel-espadrillos
og en stivet, hvit skjorte. Når det kommer til bikinier liker jeg å mikse og
matche, gjerne en overdel fra Missoni og en bikinitruse fra Victoria’s Secret, i blåtoner.

I sminkepungen: Når jeg har kommet meg på plass, pleier jeg å
kjøpe Hampton Sun Mist med solfaktor 35. For litt ekstra glød bruker jeg Nars’ Orgasm Illuminator, den korallfargede neglelakken Tart Deco fra Essie og lipgloss med solfaktor fra Burt’s Bees.

Favorittilbehør: Solbriller fra Céline eller Ray-Ban.

Ferielektyre: For meg handler det mest om korrektur, bøker eller mitt eget
blad, Sofis Mode. For rask tilfredsstillelse: Vanity Fair.

Sommerens spilleliste:

Ben Harper - Forever
Lykke Li - I Follow Rivers
Counting Crows - Round Here
Justin Timberlake - Mirrors
Snoop Dogg - Gin and Juice

Jeg reiser ingen steder uten… Mitt Nikon D700-kamera. Jeg elsker å ta
bilder!

PÅ BILDET:
Solbriller fra Céline, 1.490 kr. Do Son EdP fra Diptyque, 820 kr. Skjorte fra Filippa K, 900 kr. Shorts fra MiH, 560 kr. Hatt fra Accessorize, 325 kr.
Sun Protecting Lip Balm fra Burt’s Bees, 69 kr.

IRINA LAKICEVICBlogger på A Portable Package © Irina Lakicevic
2 / 6

IRINA LAKICEVICBlogger på A Portable Package

I sommer skal jeg til… Budva og Montenegro, da jeg er en stor fan av landene rundt Middelhavet. Fantastisk kultur, god mat og mange markeder og uavhengige, små butikker hvor man kan finne ukjente merker og designerskatter. Jeg kommer alltid hjem med kofferten full av fargerike plagg som ikke finnes andre plasser.

I strandvesken har jeg… Favorittsolbriller fra Céline eller Wayfarers fra Ray-Ban. Mitt nye Beats-headset. iPhone 5, en Smythson kortholder og Make it Happen-notatbok for å notere høstens kommende trender. L'Anzas Healing Oil med Keratin - universaloljen jeg sverger til. Håndkrem fra Biotherm. Chanel UV Essentiel spf 30 og 50. Og blader, alt fra Costume til Nederlandske Vogue.

Min favorittsommerduft: den ultimate sommerduften kommer fra Acqua di Parma og heter Mandorlo di Sicilia. Den innkapsler sommer og ferie akkurat slik som jeg kan erindre det fra barndommen.

Feriegarderoben består av… enkle klassikere, da jeg planlegger å bare slappe av hele ferien: favorittbikinien Lauren fra Lisa Marie Fernandez, Alicia-tunikaen fra Isabel Marant som fungerer likså godt til sene sommerkvelder som på stranden, avkuttet dongerishorts og et par Birkenstocks. Hæler får være hjemme i denne omgang.

Favorittilbehør: Jeg har elsket tanken på en Panamahatt helt siden Acne's pre-kolleksjon. En Borsalino Panama skal beskytte håret og ansiktet, samtidig som den er ekstra kul til enkel t-skjorte og cut-offs. I tillegg liker jeg store, runde øredobber i sølv eller gull mot sommerbrun hud og oppsatt hår. Vurderer å investere i et par fra Hermès.

Ferielektyre: Jeg forsøker å komme meg gjennom de store klassikerne og 1984 fra George Orwell står for tur. Dét og en haug med moteblader. Sommerens spilleliste:
Asaf Avidan - Different Pulses
Foals - My Number
Carla Bruni - Mon Raymond
Daft Punk - Get Lucky + Loose Yourself

Jeg reiser ingen steder uten… Solbriller og Nap On The Go, min reisepute fra Tempur, er essensielle når man ofte er på reisefot.

PÅ BILDET:

Solbriller fra Céline, 1.346 kr. Bikini fra Lisa Marie Fernandez, 2.075 kr. Tunika fra Isabel Marant hos Mytheresa.com, 2.840 kr. Hatt fra Acne, 2.510 kr. Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia fra Strawberrynet.com, 526 kr.

MARIANNE THEODORSENBlogger på Styledevil.faksimile.no<... © Marianne Theodorsen
3 / 6

MARIANNE THEODORSENBlogger på Styledevil.faksimile.noI sommer skal jeg til… Slottsfjellfestivalen, København og Sandefjord. I tillegg skal jeg pusle masse hjemme i huset, gjøre ting jeg ikke får tid til ellers. Jeg elsker å ligge under parasollen på den store verandaen vår og bare høre vinden suse i trærne.

I strandvesken har jeg… solkrem, iPod, frukt og en god bok. Og en pose potetgull…nam! Jeg bruker alltid SPF 50 fra Kiehl’s i ansiktet. Den er lett og gir meg ikke kviser som mange andre solkremer har gjort tidligere.

Min favorittsommerduft … Jeg elsker body sprayene fra Body Shop. De er så lette og friske. Jeg liker ikke å bruke for tunge parfymer om sommeren, så de er helt perfekt. Favorittene er aprikos og kokos.

Feriegarderoben består av… Et par fargerike joggesko, favorittkjolen fra Tucker og den klassiske denimshortsen.

Favorittilbehør: Ringene fra Tom Wood. Og forlovelsesringen, så klart.

Ferielektyre: Harry Potter. Jeg holder på med bokserien for tredje gang. Det er et magisk univers jeg aldri blir lei av!

Sommerens spilleliste:

Mando Diao - Strövtåg i hembygden

Mr. Little Jeans - Oh Sailor (Strange Talk Remix)

Poolside - Next To You

Justin Timberlake - Dress On

Daft Punk - Lose Yourself To Dance.

Jeg reiser ingen steder uten: kameraene mine. Gode sommerminner er gull verdt, og må tas vare på.

PÅ BILDET:

Sko fra Adidas hos Stress.no, 499 kr. Kjole fra Tucker hos Farfetch.com, 3.200 kr. Ringer fra Tom Wood, 2.000 - 3.400 kr. Shorts fra Mardou & Dean, 1.300 kr. Coconut Body Mist fra The Body Shop, 159 kr.

CELINE MEE STORRVIKBlogger på Into Dust © Celine Mee Storrvik
4 / 6

CELINE MEE STORRVIKBlogger på Into Dust

I sommer skal jeg til… Italia. Først bassengliv, venner og pizza laget i steinovn på verdens fineste sted som familien til kjæresten min eier. Så shopping og kjærlighet i Roma - med Helmut Newton-utstilling, gult gatelys, god vin og mat på agendaen. Vel hjemme i Oslo igjen skal jeg nyte byen som den ekte Oslo-jenta jeg er: drikke kaffe, henge med gode venner og skrive.

I strandvesken har jeg… Solkremen Extra Smooth fra Shiseido, et håndkle fra Missoni Home, min nye HTC One med Instagram som hurtigtast, magasiner, solbriller og bikinien min fra North.

Min favorittsommerduft … Ingenting lukter bedre enn kokos og saltvann om sommeren. På kroppen foretrekker jeg imidlertid Chanel Coco Mademoiselle og Korres' Body Butter med duften av japansk kvede.

Feriegarderoben består av… Altfor mye. I år ligger en sort kjole fra Just Female øverst, sammen med min nyinnkjøpte Céline Trio Bag, blå-og hvitstripete topper, high-waist shortser, bikinier, jumpsuits og flate sandaler. Speilrefleksen og Mac'en er selvfølgelig også med, og jeg gleder meg til å blogge meg gjennom sommerens begivenheter.

Favorittilbehør: Jeg er fan av det minimalistiske og enkle. Det bor en bitteliten fjærring fra Line & Jo på lillefingeren min. Den har jeg fått av kjæresten min, og jeg elsker det subtile ved den. Kombinert med solbriller, stråhatt, ferskenfargede negler og Dior's Gel Coat er jeg good to go. Hvis jeg i tillegg får litt Moroccanoil i hårtuppene, solpudder i kinnene, kjærestens hånd i min, er det komplett lykke.

Ferielektyre: Jeg har lenge vært fan av Paul Austers skrivestil og kan ikke vente med å bli bedre kjent med mannen bak bokstavene i den selvbiografiske boken Winter Journal. I tillegg gleder jeg meg til å dra tilbake til Tokyo i form av Haruki Murakamis Elskede Sputnik. Hans surrealistiske og ofte melankolske hovedpersoner fengsler meg bestandig.

Sommerens spilleliste:

Purity Ring - Fineshrine

Klangkarusell - Sonnentanz

Mr. Little Jeans - The Suburbs

Nick Cave & the Bad Seeds - The Ship Song

Coco O. - Where the Wind Blows

Jeg reiser ingen steder uten… Pass, kamera, telefon, MacBook Air, godt selskap, musikk på øret, Saint Laurent-vesken min og altfor mange antrekk. Jeg er ute av stand til å planlegge hva jeg skal ha på meg og kler meg utelukkende etter humøret. Jeg får også helt noia av flyturer uten et hav av magasiner og Cola Zero.

PÅ BILDET:

Ekstra Smooth Sun Protection Lotion fra Shiseido hos Nelly.com, 319 kr. Bikini fraNorth, 980 kr. Ring fra Line & Jo, 2.400 kr. Kjole fra Just Female, 499 kr. Shorts fra Theyskens' Theory hos Net-a-porter.com, 2.920 kr. Quince Body Butter fra Korres, 114 kr.

ANNABEL ROSENDAHLBlogger på Annabel.faksimile.no  © Annabel Rosendahl
5 / 6

ANNABEL ROSENDAHLBlogger på Annabel.faksimile.no

I sommer skal jeg… først til Roma og videre til Sorrento. Så drar jeg til Barcelona tre dager etterpå og blir der en uke. Satser på mye sol og bading!

I strandvesken har jeg… høy faktor, solbriller, bok og iPhone med musikk.

Min favorittsommerduft … kjøpte jeg i Milano fra Zeromolecole. Duften heter Biancolatte og den lukter deilig vanilje.

Feriegarderoben består av… flere bikinier, solbriller, solkrem, aloe vera-lotion etter lange dager på stranda, kamera og Havaianas. Bohemske og sommerlige skjørt og kjoler fra favoritten Isabel Marant, jeansshorts fra Current/Elliott og singleter som jeg bruker til og fra stranden.

Favorittilbehør… i solen er solbriller. Et praktisk tilbehør som i tillegg kan sette prikken over i-en på et antrekk.

Ferielektyre: Jeg skal lese Jo Nesbøs Politi. Er veldig glad i krim, en fin kontrast til bekymringsløse dager på solsengen.

Sommerens spilleliste:

Daft Punk - Lose Yourself To Dance

St. Lucia - All Eyes On You

Frank Ocean - Forrest Gump

Chris Isaak - Wicked Game

Kavinsky - Nightcall

Jeg reiser ingen steder uten… kamera! Bloggen må oppdateres selv om det er ferie, i tillegg til å forevige ferieminnene.

PÅ BILDET:

Kjole fra Isabel Marant hos Net-a-porter.com, 1.731 kr. Flip Flops fra Havaianas hos Nelly.com, 279 kr. Solbriller fra Triwa, 1.195 kr. Aloe Lotion fra Mario Badescu hos Miinto.no, 175 kr. Biancolatte fra Zeromolecole. Shorts fra Current/Elliott hos Mytheresa.com, 1.562 kr.

HEDDA SKOUGBlogger på Fashioncherry © Hedda Skoug
6 / 6

HEDDA SKOUGBlogger på Fashioncherry

I sommer skal jeg til… Marbella, Kragerø, Sogndal, Stavern og Kypros. Alle behov blir tilfredsstilt med denne ruten.

I strandvesken har jeg… Maya Water og faktor 30 (elsker den nye til Chanel, samtidig blir det ikke sommer uten duften av Piz Buin, så den er alltid med). I tillegg har jeg freshe bikinier, moteblader, utenlandske sladreblader, Red Bull og kamera.

Min favorittsommerduft … Body Shop Brazilian Nut og Eau Duelle fra Diptyque.

Feriegarderoben består av… Bikini fra Calzedonia. Jeg kjøper et par nye derfra hver gang jeg er ute å reiser. Hvitt strutteskjørt, stråhatt, den lille sorte (til både stranden og på byen), nude pumps og Havaianas.

Favorittilbehør: Den bitte lille clutchen min fra Alexander Wang, den hvite Glow-in-the-Dark-vesken min fra Alexander Wang, stråhatten jeg har rappet av svigermor og store sølvringer til brune fingre (noe av det fineste jeg vet).

Ferielektyre: Jo Nesbø.

Sommerens spilleliste: Lidolidos nye album, Daft Punk, Envy, masse house og selvsagt Pharrell Williams.

Jeg reiser ingen steder uten… Min nye HTC-telefon.. Gud, for et fantastisk forhold jeg har fått til den…

PÅ BILDET:

Kjole fra Carven hos Mytheresa.com, 3.070 kr. Brazil Nut Body Butter fra The Body Shop, 130 kr. Eau Duelle fra Diptyque hos Heavenscent.no, 820 kr. Veske fra Alexander Wang, 4.135 kr. Skjørt fra Ralph Lauren Denim & Supply hos Farfetch.com, 529 kr. Sko fra Raoul hos My-wardrobe.com, 1.741 kr. Piz Buin In Sun Lotion, 106 kr. Bikini fra Calzedonia, 544 kr.

Mer om Våre bloggere? Motta Costumes nyhetsbrev