Hårbåndet som gir lekre 17.mai krøller
© Anna Stockland

Hårbåndet som gir lekre 17.mai krøller

Vi vet det høres litt merkelig ut, men det funker!

Det er vår i luften, 17.mai nærmer seg med stormskritt, og drømmefrisyren er rett rundt hjørnet. Den moderne 17.mai fletten er alltid et sikkert valg - hadde det ikke vært for den kule bob’en du fikk, ville en klassisk fiskebensflette kanskje vært første valget, men for både korte og lange lengder er romantiske krøller alltid en sikker vinner. Mellomlange krøller er frisyren motefolket vil ha for øyeblikket.

Krøller er en av vårens største hårtrender, og det finnes et bånd som faktisk gjør jobben for deg (beklager elskede krølltang du kan ta en ferie nå).

Amerikanerne elsker sine fiffige oppfinnelser, og denne søte sløyfen er ikke et hvilket som helst hårbånd, men den merkelige typen du varmer opp i mikrobølgeovnen.

Deretter trer du vidunderet ned på hodet som en lue, tar et parti med hår, og surrer det rundt båndet, fortsett til alt håret er snurret rundt. Og Voilà! Jobben er nesten gjort. Varmen fra hårbåndet virker som en krølltang, og etter en halvtime er krøllene klare.

Vil du at krøllene skal vare lenge, går det også an å sove med båndet. Uansett lengden på håret ditt, er krøller alltid fint, spesielt de som utelukker en kamp med krølltangen.

Hårbånd fra So Cal Curls, 157 kr.

Kanskje du også er interessert i...