Få fyldige øyenbryn og lange vipper som Taylor Hill

Oljene som får øyenbryn til å vokse!

Du trenger ikke å bruke masse penger på tynne, overnappede bryn. Det finnes nemlig naturlige produkter som kan få øyenbrynene dine til å vokse raskere!

14. januar 2016 av Maria Taware

Om du har overnappede bryn, eller bare alltid hatt tynne bryn av naturens side trenger du ikke å bruke halve månedslønna di på dyre produkter og behandlinger. Det finnes nemlig hjelp fra naturens side. Lakserolje, kokosolje og avokadoolje er vidunderoljer som redder brynene dine. For å oppnå et godt resultat anbefales det å kombinere alle tre oljene på bryna. 

Smør på hver kveld
Oljen må påføres på brynene hver kveld før du legger deg. Bruk en Q-tips og smør oljen på bryna, og masser rundt området. På morgenen må du passe på at du vasker av oljen. Repeter dette i ca. 8 uker, og du vil se en hårreisende forandring.

LES OGSÅ: Brynsekspertenes beste tips

Ikke napp
For å oppnå best resultat, er det viktig å ikke nappe brynene under denne perioden. Det kan fort hende at vi går løs på bryna med pinsetten, og napper for mye hår av brynene. Det vil da ta lenger tid for brynene å vokse ut igjen.

Disse oljene fungerer best i kombinasjon med hverandre.

Kokosolje

Dette er en kaldpresset kokosolje av ferskt kokoskjøtt, som inneholder vitaminer, mineraler og antioksidanter. Fordelen med denne oljen er at den både får hårene til å vokse ut raskere, og det er den mest naturlige kilden til fuktighet. Kokosoljen kan brukes av alle fordi den passer alle hudtyper. 

Kokosolje fra life, 169 kr.

Avokadoolje

Denne avokadooljen er 100% ren baseolje av avokado. Oljen er næringsrik og inneholder A- og D-vitamin, kalium og klorofyll. Oljen har litt tung konsistens og kan derfor være lurt å blande den med lakserolje og kokosolje.

Avokadoolje fra Life, 189 kr.

LES OGSÅ: De 3 beste selvbruningsproduktene

Castorolje

Lakserolje, også kalt Castor oil på engelsk, kommer fra ricinusplanten. Oljen er rik på fettsyrer og antioksidanter. Den øker blodsirkulasjonen til områdene den blir påført. Dette gjør at hårsekkene stimuleres og hårene vokser ut fortere. Oljen er en av våre favoritt produkter og anbefales for alle som ønsker tykkere bryn i løpet av kort tid. Den kan også brukes på vipper, hår og til massasje.

Lakserolje fra Gimle, 198 kr.

LES OGSÅ: Slik får du perfekte øyenbryn!

LES OGSÅ: Makeupartisten til Kim Kardashian kommer til Norge!

Kanskje du også er interessert i...