© Anna Stokland

Trend: Nettingvesken som gjelder nå

Nettingvesken var å se overalt denne sommeren. Nå har den fått en makeover, og er klar for en ny sesong.

26. september 2017 av Alexandra Sætran

Nettingvesken gjorde inntog i moteverdenen denne sommersesongen. It-vesken var ikke til å unngå på stranden, i parken eller gatelangs i storbyene. Fra å være et handletnett, ble vesken plutselig omtalt som en revolusjon. Den er billig, bærekraftig og ekstremt trendy. Nå er nettet oppgradert med en ekstra veske, noe som gjør den mer brukervennlig - og klar for høsten. 

En rekke motehus har latt seg inspirere, og kjedebutikkene er like rundt hjørnet. Vil du lage vesken selv derimot, er det ekstremt enkelt å lage en kopi. Alt du trenger er et handlenett og en liten veske i skinn (noe vi tipper du allerede har liggende i skapet).

Et av motehusene, som er blitt kjent for å nærmest provosere, er Vetements. Nå har sjefsdesigneren Demna Gvasalia laget nettingvesken til prisen av 25.550 kroner. Dere husker kanskje Ikea-posen han designet, til prisen av 12.000 kroner? Demna greier likevel å skape debatt - og shoppinglyst.

Under moteukene denne sesongen er det flere fashionistaer som er avbildet med den nye it-vesken, blant annet norske Irina Lakicevic, som styler vesken med kitten heels og en skinnkåpe. Det er ingen ting i veien for å bruke vesken til penere tilstelninger nå som den er oppgradert. Går du for luksus eller budsjett? 

City camo #redbrick

A post shared by Irina Lakicevic (@irinalakicevic) on

VETEMENTS PURSE BAG www.matchesfashion.com @matchesfashion

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Feet up - I'm off on holiday 🐿

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland

Kanskje du også er interessert i...