Bella Hadid rød løper kjendis supermodell
© Getty Images

Hudpleierutinen du bør følge før bryllupsdagen

Ingen panikk, er tiden for knapp til å løpe rundt for å ta behandlinger, finnes det enkle alternativer som kan være like gode. Makeupekspert Sara Rostrup deler sine beste tips!

Det er mange ting å holde styr på før et bryllup, derfor har makeupekspert og blogger Sara Rostrup laget en oversikt over hva du bør huske på før den store dagen.

10 DAGER FØR: HUDEN

En god rens og eksfoliator fjerner tette porer og urenheter, og er viktig for at huden skal stråle på bryllupsdagen. Bestill tid hos hudpleieren i god tid, og etter behandlingen er det kjempeviktig at du er flink til å rense huden både morgen og kveld, slik at den holder seg fin til bryllupdagen.

ALTERNATIVT:

En maske som renser i dybden kan også gi huden synlige resultater, som for eksempel Sisleys black rose cream mask som inneholder vitaminer som gir øyeblikkelig frisk glød og renser i dybden. Bruk den to ganger før bryllupet - en bestselger, vel å merke! 

Black rose cream mask fra Sisley.

Black rose cream mask fra Sisley

1 UKE FØR: KROPPEN

Viser du mye hud i brudekjolen din, kan det være fint at du har litt farge på kroppen. Er tiden knapp til å oppnå den gyldne fargen på den naturlige måten, kan en spraytan være redningen.

Gjør dette en uke før bryllupet, slik at fargen ikke er for kraftig på bryllupsdagen. Unngå å bruke for mye i ansiktet - du kan du heller sette deg i sola i noen timer, og justere fargen med solpudder.

ALTERNATIVT:

Mange er redde for at en selvbruning kan være for voldsom i fargen, og etterlate ujevn og skjoldete hud. Redningen er den nye «Gradual Tan In Shower» fra St Tropez, som kan brukes i dusjen. Den skal virke i tre minutter og gir den fineste, naturlige gløden.

Gradual Tan In Shower fra St Tropez. 

Tips: Husk å bruke en kroppsskrubb før du bruker selvbruning, så blir resultatet mer holdbart. 

Gradual Tan In Shower fra St Tropez.

5 DAGER FØR: BRYN

Øyenbryn former og definerer ansiktet. Få dem farget og plukket hos en profesjonell, eller følg ekspertenes beste tips. Fine bryn kan gi deg et optisk ansiktsløft, og gjør at du ser fantastisk ut til bryllupet.

ALTERNATIVT:

Kjøp deg en god brynspen, så kan du selv fremheve brynsformen på bryllupsdagen. «Brow Beater» fra Urban Decay har fine, kalde farger som kler skandinaviske kvinner. Her finner du den rette teknikken å forme brynene på.

Brow Beater fra Urban Decay

3 DAGER FØR: VIPPER

Å få satt på litt ekstra vipper til bryllupsdagen kan være smart for å få ekstra volum og fylde, så bambiblikket er optimalt når du skal kikke din kjære dypt inn i øynene. Får du satt på vipper slipper du også å tenke på vannfast maskara, og vil våkne opp i brudesengen dagen etter med like perfekte vipper.

Står du brud i år? Her er tips til morgengave!

ALTERNATIVT:

Kjøp falske bukettvipper som du setter på selv. Velg for eksempel punktvipper fra Sweed lashes som er superenkle å sette på med en pinsett. Husk å bøye vippene med vippetang, og ta eventuelt på maskara før du setter på falske punktvipper.

Punktvipper fra Sweedlashes.

1 DAG FØR: HUDEN

En fuktighetsbehandling behøver ikke ta mer enn 15 minutter, og gjør mirakler på huden din. Under slike behandlinger blir mineraler, hyaluronsyre og oksygen presset ned i huden med et tynt verktøy som etterlater en fantastisk, hydrert og plumpet hud. 

ALTERNATIVT:

Kvelden før dagen kan du legge deg godt til rette med Estée Lauders «Advanced Night Repair Recovery Foil Mask» - en fantastisk maske som legges over ansiktet i 20 minutter, mens du slapper av. Masken inneholder antioksidanter og fukt, og takket være maskens sølvfolie på yttersiden, innkapsles fukten og virkningen på huden. Husk også å gi deg selv litt ansiktsmassasje, for å få igang blodsirkulasjonen i huden. Da er huden i toppform til bryllupsdagen, selv om skjønnhetssøvnen kanskje ikke blir helt optimal.

Advanced Night Repair Recovery Foil Mask fra Estée Lauder. 

 Advanced Night Repair Recovery Foil Mask fra Estée Lauder.

Kanskje du også er interessert i...