Tips til morgengaver

Står du brud i år og er usikker på hva du ønsker deg i morgengave? Her er 10 forslag til gaver du garantert vil ha glede av i mange år fremover.

Den svenske smykkedesigneren Efva Attling er dronningen av smykker med romantiske budskap. Dette halskjedet i hvitt gull med diamanter består av to ringer som er smeltet sammen. Efvas tanker rundt designet er at de to ulike ringene, en rundt og en flat, er som to menneskers unike personligheter som komplimenterer hverandre og gjør at man står sterkere sammen. 10 900 kr.

Dette halskjedet fra den norske smykkedesigneren Bjørg er tidløst og vakkert, og har en romantisk symbolikk. De to ringene er gravert på innsiden med teksten «The greatest thing you will ever learn is just to love and be loved in return». Fra Bjørg, 2 245 kr.

Er du ikke typen som bruker mye smykker? Hva med å ønske seg designervesken du har drømt om i en årrekke? Den vil jo nærmest være som et smykke i seg selv, og er noe man vil ha bruk for langt oftere enn et par diamantøredobber. I tillegg er kvaliteten som regel svært god, så om du tar godt vare på den er dette en gave du kan ha glede og nytte av resten av livet.

Beige skinnveske fra Gucci, 9 351 kr.

Sort skinnveske med gullmonogram fra Saint Laurent, 16 182 kr.

En klassisk og enkel klokke av god kvalitet vil holde livet ut, og er et perfekt gaveønske da dette kanskje ikke er noe man vil bruke penger på selv. Finn gjerne en som er selvopptrekkende og vanntett, så krever den minimalt med vedlikehold.

Har du mer enn nok ting og setter pris på gode og minneverdige opplevelser kan en spennende reise være den perfekte gaven for deg. Å feire ett års bryllupsdag på den andre siden av jorden med drømmemannen eller -kvinnen er aldri feil, og er noe man vil huske i lang tid. Bruk tid på å gjøre research så du er sikker på at drømmedestinasjonen er midt i blinken for dere begge.

Er du mer opptatt av sko enn smykker? Da er dette en gyllen mulighet til å ønske seg drømmeparet over alle drømmepar! Det kan kanskje være en idè å ønske seg en litt mer klassisk variant som du er helt sikker på at du aldri vil bli lei. Pumps fra Christian Louboutin, 5 489 kr.

Grønne Rockstud-sko fra Valentino, 6 470 kr.

Brune sko i semsket skinn fra Aquazzura, 4 718 kr.